Tampa van Leolux

Maandag 25 februari 2019

Leolux heeft aangekondigd dit voorjaar met een functionele en kleurrijke collectie Tampa tafels te komen.
Tampa van Leolux
Tampa van Leolux

De Tampa van de Limburgse meubelfabrikant hebben niet alleen een nuttige functie en kleurrijke uitstraling, maar ook speelse vormen. De tafels zijn er met ronde, boon- en eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen: eiken, noten, marmer, glas of lak.

De salontafel Tampa is leverbaar in meerdere uitvoeringen: 'Bean' in glas of lak (naar keuze), 'Ovo' in eiken, noten of lak, 'Round' in marmer of lak en 'Double Round' in dezelfde materialen en een glazen onderblad.

De bijzettafel 'Round' wordt uitgevoerd in eiken, noten of lak. Leolux geeft elk onderstel standaard een zwarte poedercoat-laag (E2200 Nuit), maar ook elke andere epoxykleur kan worden geleverd.

Decoratief en functioneel is de combinatie met 'Troy', een donker houten dienblad met een hoge opstaande rand, dat op het frame van de salontafels past. Het gebeitste bovenblad van Troy is leverbaar in de twee kleuren: 'Grey' met een grafisch patroon in blauw-wit of 'Blush' waarop het motief in blauw-rood is aangebracht.


Tampa is verkrijgbaar vanaf € 395 met rond blad in lak. Sinds kort presenteert Leolux overigens haar Évidence-collectie op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.leolux.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel, salontafel, bijzettafel, verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, show, event, evenement, beurs, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #leolux, #evidence, #evidencebyleolux, #tampa

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden