Tampa van Leolux

Maandag 25 februari 2019

Leolux heeft aangekondigd dit voorjaar met een functionele en kleurrijke collectie Tampa tafels te komen.
Tampa van Leolux
Tampa van Leolux

De Tampa van de Limburgse meubelfabrikant hebben niet alleen een nuttige functie en kleurrijke uitstraling, maar ook speelse vormen. De tafels zijn er met ronde, boon- en eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen: eiken, noten, marmer, glas of lak.

De salontafel Tampa is leverbaar in meerdere uitvoeringen: 'Bean' in glas of lak (naar keuze), 'Ovo' in eiken, noten of lak, 'Round' in marmer of lak en 'Double Round' in dezelfde materialen en een glazen onderblad.

De bijzettafel 'Round' wordt uitgevoerd in eiken, noten of lak. Leolux geeft elk onderstel standaard een zwarte poedercoat-laag (E2200 Nuit), maar ook elke andere epoxykleur kan worden geleverd.

Decoratief en functioneel is de combinatie met 'Troy', een donker houten dienblad met een hoge opstaande rand, dat op het frame van de salontafels past. Het gebeitste bovenblad van Troy is leverbaar in de twee kleuren: 'Grey' met een grafisch patroon in blauw-wit of 'Blush' waarop het motief in blauw-rood is aangebracht.


Tampa is verkrijgbaar vanaf € 395 met rond blad in lak. Sinds kort presenteert Leolux overigens haar Évidence-collectie op DWI (De Woonindustrie) in NIeuwegein.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.leolux.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel, salontafel, bijzettafel, verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, show, event, evenement, beurs, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #leolux, #evidence, #evidencebyleolux, #tampa

Gerelateerd nieuws
 
Gelaagde salontafel Stitch voor Odesi
lees verder
Hilco lokaal aangeboden
Op 18 maart werd de allereerste lokaal geproduceerde Hilco-draaifauteuil officieel overhandigd aan gedeputeerde Hubert Mackus van de Provincie Limburg.
lees verder
 
Westwing eindelijk zwart?
lees verder
 
Omzetgroei DFS in Nederland
lees verder
Dutten op het werk met Manerba
De Italiaanse specialist in kantoormeubelen Manerba introduceert Undecided, een daybed voor op kantoor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden