Indoor en Outdoor bij Bosc

Dinsdag 26 februari 2019

Indoor en outdoor bank Contis bij het label Bosc van de Franse meubelfabrikant Bastiat: zoek de verschillen!
Indoor en Outdoor bij Bosc
Indoor en Outdoor bij Bosc Indoor en Outdoor bij Bosc Indoor en Outdoor bij Bosc Indoor en Outdoor bij Bosc Indoor en Outdoor bij Bosc

Contis is een bank ontworpen door Samuel Accoceberry (foto 6; Bosc website) voor het Bosc-label van Bastiat. Deze is verkrijgbaar in twee modellen: Contis Plage (foto 1 boven) en Contis Bourg (foto 1 onder).

De Plage is gemaakt voor gebruik buiten: gemaakt van een vochtresistente houten frame met verschillende vernis beschermingslagen. De kussens bevatten drainage schuim en zijn bekleed met Sunbrella stoffen.

De Contis Bourg is bedoeld voor binnen en is meer verfijnd en aangekleed. Het frame is van eik of walnoot, kussens kunnen worden bekleed met meerdere stoffen.

 Links

www.bastiat-sieges.com
www.bosc-leslandes.fr
www.samuelaccoceberry.com
www.sunbrella.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, sofa, bank, zitmeubel, stoel, armstoel, fauteuil, tafel, koffietafel, bijzettafel, #bastiat, #bosc, #contis, #samuelaccoceberry, #sunbrella

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden