Tactische wissel De Ploeg

Dinsdag 23 februari 2021

Dit jaar vervangt De Ploeg dim out Close door de nieuwe kwaliteit Solid. Deze stof is naast in neutrale tinten ook beschikbaar in trendkleuren zoals blauw en geel.
Tactische wissel De Ploeg
Tactische wissel De Ploeg Tactische wissel De Ploeg

De wissel van De Ploeg is volgens het Artex merk een doordachte wijziging in zijn collectie. Solid is kamerhoog geweven met een charmant bi-color effect waardoor alle tinten heel subtiel in elkaar overvloeien. Beiden stofkanten tonen een mooie, verfijnde weefstructuur.

 

Volgens De Ploeg draagt Solid naast interieurbeleving gelijktijdig bij aan een hoogwaardig aanzicht van de buitengevel. De gordijnstof is geschikt voor hotelinrichting, presentie –conferentieruimten, maar uiteraard  ook voor thuis. De kwaliteit is vlamwerend, akoestisch getest, goed wasbaar en volgens het bedrijf zeer scherp geprijsd.

 

De Ploeg is onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook ArteluxLoft79Your Edition en Kendix Allure voert. Laatstgenoemd label heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

 Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #close, #solid, #artelux, #loft79, #youredition, #etcdesignexperience, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder
Coretec via Decokay
Decokay is een keten van 44 interieuradvieswinkels in Nederland waar de betere merken voor woningen zijn te vinden, waaronder Coretec-vloeren.
lees verder
 
ETC Design Hub na vakantie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden