Tactische wissel De Ploeg

Dinsdag 23 februari 2021

Dit jaar vervangt De Ploeg dim out Close door de nieuwe kwaliteit Solid. Deze stof is naast in neutrale tinten ook beschikbaar in trendkleuren zoals blauw en geel.
Tactische wissel De Ploeg
Tactische wissel De Ploeg Tactische wissel De Ploeg

De wissel van De Ploeg is volgens het Artex merk een doordachte wijziging in zijn collectie. Solid is kamerhoog geweven met een charmant bi-color effect waardoor alle tinten heel subtiel in elkaar overvloeien. Beiden stofkanten tonen een mooie, verfijnde weefstructuur.

 

Volgens De Ploeg draagt Solid naast interieurbeleving gelijktijdig bij aan een hoogwaardig aanzicht van de buitengevel. De gordijnstof is geschikt voor hotelinrichting, presentie –conferentieruimten, maar uiteraard  ook voor thuis. De kwaliteit is vlamwerend, akoestisch getest, goed wasbaar en volgens het bedrijf zeer scherp geprijsd.

 

De Ploeg is onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook ArteluxLoft79Your Edition en Kendix Allure voert. Laatstgenoemd label heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

 Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #close, #solid, #artelux, #loft79, #youredition, #etcdesignexperience, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden