Tactische wissel De Ploeg

Dinsdag 23 februari 2021

Dit jaar vervangt De Ploeg dim out Close door de nieuwe kwaliteit Solid. Deze stof is naast in neutrale tinten ook beschikbaar in trendkleuren zoals blauw en geel.
Tactische wissel De Ploeg
Tactische wissel De Ploeg Tactische wissel De Ploeg

De wissel van De Ploeg is volgens het Artex merk een doordachte wijziging in zijn collectie. Solid is kamerhoog geweven met een charmant bi-color effect waardoor alle tinten heel subtiel in elkaar overvloeien. Beiden stofkanten tonen een mooie, verfijnde weefstructuur.

 

Volgens De Ploeg draagt Solid naast interieurbeleving gelijktijdig bij aan een hoogwaardig aanzicht van de buitengevel. De gordijnstof is geschikt voor hotelinrichting, presentie –conferentieruimten, maar uiteraard  ook voor thuis. De kwaliteit is vlamwerend, akoestisch getest, goed wasbaar en volgens het bedrijf zeer scherp geprijsd.

 

De Ploeg is onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook ArteluxLoft79Your Edition en Kendix Allure voert. Laatstgenoemd label heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

 Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #close, #solid, #artelux, #loft79, #youredition, #etcdesignexperience, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden