Apple HomeKit voor raambekleding

Woensdag 24 februari 2021

Tijdens de lopende R+T Digital 2021 lanceert raambekledingspecialist Coulisse in samenwerking met smart home-specialist Eve Systems uit München een serie motoren met Apple Homekit-technologie.
Apple HomeKit voor raambekleding

De reeks van Coulisse, die bestaat uit draadloze motoren voor rolgordijnen, jaloezieën, honingraat plissés en gordijnen, heeft als doel gemotoriseerde raambekleding toegankelijk te maken als massaproduct via het gebruik van Apple Home Kit. Ontworpen om een aangename gebruikerservaring te bieden, vereenvoudigt dit het gebruik van gemotoriseerde raambekleding drastisch door installatie, automatisering en bediening rechtstreeks via de Iphone van Apple mogelijk te maken. De serie motoren, die als eerste op de markt de nieuwe home connectivity standaard Thread bevat, zal in de loop van dit jaar beschikbaar worden, te beginnen met een rolgordijnmotor in het tweede kwartaal van 2021.

 

De nieuwe serie is een uitbreiding van Motionblinds, het automatiseringsconcept van Coulisse en het resultaat van een samenwerking met Eve Systems, een marktleider in de ontwikkeling van accessoires voor het Apple Homekit ecosysteem. De motoren maken een super eenvoudige installatie, programmering en bediening van de raambekleding met een Iphone mogelijk. Software-updates voor activering van de nieuwste features en user-experience verbeteringen verschijnen automatisch in de Eve app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of ondersteuning nodig.

 

De raambekleding werkt naadloos en veilig samen met andere Homekit-gecertificeerde accessoires, zoals verlichting, thermostaten, bewegingsdetectoren, deurbellen en andere op sensoren gebaseerde accessoires. Eenmaal aangesloten maakt de raambekleding direct deel uit van een smart home ecosysteem, waarin slimme apparaten automatisch samenwerken om de gewenste ambiance, veiligheid en comfort te creëren op ieder moment van de dag.

 

De range motoren is ontworpen om de privacy van de gebruiker bij elke stap te waarborgen. In plaats van te vertrouwen op een cloud, zoals de meeste toepassingen, worden alle gegevens lokaal op de motor opgeslagen, wat betekent dat gegevens die in huis worden uitgewisseld, in huis blijven.

 

Coulisse heeft dit gepresenteerd tijdens de lopende vakbeurs R+T Digital 2021, waar het bedrijf ook andere noviteiten liet zien.Links

www.apple.com/nl/search/homekit?page=1
www.coulisse.nl
www.coulisse.com/academyweek
www.messe-stuttgart.de/r-t/en/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, jaloezie, lamel, plissé, shades, rolgordijn, screen, gordijn, zonwering, buitenzonwering, stof, stoffering, personalia, academy, zonwering, beurs, #coulissse, #apple, #homekit, #applehomekit, #rt2021, #rt2022

Gerelateerd nieuws
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder
Coretec via Decokay
Decokay is een keten van 44 interieuradvieswinkels in Nederland waar de betere merken voor woningen zijn te vinden, waaronder Coretec-vloeren.
lees verder
 
ETC Design Hub na vakantie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden