Slimme deurbel Robin compact

Maandag 30 december 2019

De Robin Proline deurbel, die begin dit jaar werd ge´ntroduceerd, is een zeer stabiel en degelijk product, die alleen wel wat aan de grote kant was. Tot nu.
Slimme deurbel Robin compact

Eerder publiceerden we al over deze Robin Proline slimme deurbel, een van de vele Smart Home producten die huizen en gebouwen 'slim' kunnen maken. Het Nederlandse bedrijf achter deze deurbel, is Robin Telecom. Hun deurbel is door Apple gecertificeerd en kan met de Homekit- of Woning-app bediend worden als video-intercom.

De Robin Proline deurbel wordt verkocht voor € 575 (ex. BTW). Additioneel is een bijbehorende inbouwbak of opbouwkast verkrijgbaar. De deurbel was wel behoorlijk groot uitgevoerd (110 mm breed, 257 mm hoog en 45 mm diep). Nu is er een kleinere variant aan het assortiment toegevoegd van 94,5 mm breed, 150,5 mm hoog en 44,5 mm diep, die tevens iets goedkoper is, namelijk € 495. Ook deze compacte uitvoering is gemaakt van geanodiseerd aluminium (3 mm) en verkrijgbaar in silver, space grey en onyx black. De opbouwbak wordt nu standaard bijgeleverd.

Binnenkort komt ook de Apple HomeKit Secure Video beschikbaar, waarmee de camera belangrijke gebeurtenissen in of rond een woning kan vastleggen, inclusief het moment dat er wordt aangebeld op de ProLine Compact. De video opnames worden veilig (versleuteld) opgeslagen in iCloud.Links

www.robin.nl
www.robintele.com
www.robintele.com/nl/producten.html

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, domotica, domoticasysteem, smart home, smarthoem, videointercom, video intercom, deurbel, app, intercom, bel, veiligheid, #domotica, #smarthome, #homekit, #apple, #woning, #videointercom, #robin, #robintele, #proline

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van RiviŔra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden