Slimme deurbel Robin compact

Maandag 30 december 2019

De Robin Proline deurbel, die begin dit jaar werd ge´ntroduceerd, is een zeer stabiel en degelijk product, die alleen wel wat aan de grote kant was. Tot nu.
Slimme deurbel Robin compact

Eerder publiceerden we al over deze Robin Proline slimme deurbel, een van de vele Smart Home producten die huizen en gebouwen 'slim' kunnen maken. Het Nederlandse bedrijf achter deze deurbel, is Robin Telecom. Hun deurbel is door Apple gecertificeerd en kan met de Homekit- of Woning-app bediend worden als video-intercom.

De Robin Proline deurbel wordt verkocht voor € 575 (ex. BTW). Additioneel is een bijbehorende inbouwbak of opbouwkast verkrijgbaar. De deurbel was wel behoorlijk groot uitgevoerd (110 mm breed, 257 mm hoog en 45 mm diep). Nu is er een kleinere variant aan het assortiment toegevoegd van 94,5 mm breed, 150,5 mm hoog en 44,5 mm diep, die tevens iets goedkoper is, namelijk € 495. Ook deze compacte uitvoering is gemaakt van geanodiseerd aluminium (3 mm) en verkrijgbaar in silver, space grey en onyx black. De opbouwbak wordt nu standaard bijgeleverd.

Binnenkort komt ook de Apple HomeKit Secure Video beschikbaar, waarmee de camera belangrijke gebeurtenissen in of rond een woning kan vastleggen, inclusief het moment dat er wordt aangebeld op de ProLine Compact. De video opnames worden veilig (versleuteld) opgeslagen in iCloud.Links

www.robin.nl
www.robintele.com
www.robintele.com/nl/producten.html

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, domotica, domoticasysteem, smart home, smarthoem, videointercom, video intercom, deurbel, app, intercom, bel, veiligheid, #domotica, #smarthome, #homekit, #apple, #woning, #videointercom, #robin, #robintele, #proline

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Winnaars Pure Talent Contest IMM
De prijswinnaars van de 17e Pure Talents Contest, 's werelds meest gerenommeerde internationale wedstrijd voor ontwerpers die nog studeren of net hun opleiding hebben afgerond, zijn bekend. Op IMM waren de ontwerpen te zien en werden de prijzen uitgereikt.
lees verder
Woonretail november plust
De Nederlandse detailhandel heeft in november 2019 2,6% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. De interieurbranche blijft aanhoudend goed.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden