ETC wil nog meer totaalaanbod

Dinsdag 31 december 2019

Op de rand van het oude jaar kijken we alvast uit naar 2020. Voor het ETC Design Center betekent het nieuwe jaar een nog completer aanbod en nieuwe cursussen. In Culemborg vindt op 3 en 4 februari opnieuw de ETC Design Experience plaats. Dan tonen de standhouders hun nieuwe collecties en vernieuwde stands.
ETC wil nog meer totaalaanbod
ETC wil nog meer totaalaanbod

Eind december konden directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn nog geen details loslaten over de nieuwe exposanten in het ETC. Duidelijk is wel dat er een steeds breder aanbod te vinden is in het showroomcentrum, om zo alles te bieden voor de luxueuze inrichting van elk project. Nieuwe standhouders worden vrijwel zeker een fabrikant van keukens, een aanbieder van stucwerk en een van stalen deuren.

 

Arte, de Belgische wandbekledingexpert, komt natuurlijk in het nieuwe jaar weer met veel nieuwe collecties. Waaronder een vervolg op de Monsoon collectie, dit is collectie met dessin, maar in één kleur. Het boek Tokyo (foto 1) volgt de succesvolle Moooi collectie op. Japans vormt hiervoor de inspiratie. Arte staat in 2020 ook op vakbeurs IMM.

 

Maretti Lighting (foto 2) bestaat nu 20 jaar. De firma begon als projectverlichtingsbedrijf voor hotels en horecagelegenheden. De laatste jaren specialiseert de standhouder zich in verlichting voor de retail en werkt Maretti samen interieurstylisten en architecten. In 2020 kan de bezoeker een geheel vernieuwde stand verwachten, waarin het bedrijf veel nieuwe modellen laat zien.

 

Vanaf 6 januari 2020 is het ETC Design Center in Culemborg wekelijks weer iedere maandag geopend van 10 -17 uur. Op zondag 2 februari is de eerst volgende Consumenteninspiratiedag, op maandag 3 en dinsdag 4 februari gevolgd door de ETC Design Experience.Links

www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #arte, #marettilighting

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
Topjaloezieen van Blister
Het jonge bedrijf Blister Blinds uit Zeewolde levert via haar webshop merkloze maatwerk raamdecoratie, door de huidige drukte in 15 tot 20 dagen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden