ETC wil nog meer totaalaanbod

Dinsdag 31 december 2019

Op de rand van het oude jaar kijken we alvast uit naar 2020. Voor het ETC Design Center betekent het nieuwe jaar een nog completer aanbod en nieuwe cursussen. In Culemborg vindt op 3 en 4 februari opnieuw de ETC Design Experience plaats. Dan tonen de standhouders hun nieuwe collecties en vernieuwde stands.
ETC wil nog meer totaalaanbod
ETC wil nog meer totaalaanbod

Eind december konden directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn nog geen details loslaten over de nieuwe exposanten in het ETC. Duidelijk is wel dat er een steeds breder aanbod te vinden is in het showroomcentrum, om zo alles te bieden voor de luxueuze inrichting van elk project. Nieuwe standhouders worden vrijwel zeker een fabrikant van keukens, een aanbieder van stucwerk en een van stalen deuren.

 

Arte, de Belgische wandbekledingexpert, komt natuurlijk in het nieuwe jaar weer met veel nieuwe collecties. Waaronder een vervolg op de Monsoon collectie, dit is collectie met dessin, maar in één kleur. Het boek Tokyo (foto 1) volgt de succesvolle Moooi collectie op. Japans vormt hiervoor de inspiratie. Arte staat in 2020 ook op vakbeurs IMM.

 

Maretti Lighting (foto 2) bestaat nu 20 jaar. De firma begon als projectverlichtingsbedrijf voor hotels en horecagelegenheden. De laatste jaren specialiseert de standhouder zich in verlichting voor de retail en werkt Maretti samen interieurstylisten en architecten. In 2020 kan de bezoeker een geheel vernieuwde stand verwachten, waarin het bedrijf veel nieuwe modellen laat zien.

 

Vanaf 6 januari 2020 is het ETC Design Center in Culemborg wekelijks weer iedere maandag geopend van 10 -17 uur. Op zondag 2 februari is de eerst volgende Consumenteninspiratiedag, op maandag 3 en dinsdag 4 februari gevolgd door de ETC Design Experience.Links

www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #arte, #marettilighting

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Dots collectie van Kettal
Kettal begon het jaar 2020 met deelname aan vakbeurs IMM. Hier toonde het Spaanse bedrijf zijn meest recente collecties, waaronder de Dot lampcollectie.
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden