Slaapsegment in DWI uitgebreid

Vrijdag 03 januari 2020

Van zondag 9 t/m woensdag 12 februari vindt in De Woonindustrie (DWI) de voorjaarseditie van de Vakbeurs plaats. Tot nu toe hebben al 17 slaapexposanten hun deelname toegezegd.
Slaapsegment in DWI uitgebreid

In het najaar vonden diverse slaapevenementen (bijna) gelijktijdig plaats. Van zulke concurrentie heeft DWI in februari geen last. Een zestal bedrijven besloot al om het slaapsegment in Nieuwegein te komen versterken. Om het de bezoeker nog aantrekkelijker te maken verzorgen de bedrijven op maandag en dinsdag van 8.30-10.30 wederom een ontbijt. De nieuwe aanbieders zijn: Beds and More, Delux Bedding, Ducky Dons, Meubelfabriek De Linde en waterbeddenspecialisten Poseidon en Profine (zie foto).

 

De vaste kern van slaapexposanten in DWI zijn: Boxspring Design, Equilli, Dicobed (met Bed Box Holland), Van Landschoot Bedding (met Axelssøn en Henson) en Recticel (met Beka en Swissflex). In september kwamen hier Candia (via Jacob Bakker Agenturen, Hans de Jong staat namens het merk op het ETC Design Center), Vroomshoop, Key West Bedding, Tekvor Care, Hasena en Polypreen bij. Zij zijn ook in februari van de partij.

 Links

www.axelssonbeds.eu
www.bedsandmore.nl
www.bedboxholland.nl
www.beka.be
www.boxspringdesign.nl
www.candiastrom.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dicobed.nl
www.duckydons.nl
www.equilli.com
www.hasena.ch
www.hensondesign.be
www.hml-bedding.nl
www.jbakker-agenturen.nl
www.keywestbedding.nl
www.meubelfabriekdelinde.nl
www.polypreen.com
www.poseidonwaterbedden.nl
www.profine.be
www.recticel.nl
www.swissflex.nl
www.vanlandschoot.be
www.vroomshoop.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, #woonindustrie, #dwi, #alldaystories, #axelssonbeds, #bedboxholland, #beka, #boxspringdesign, #candiastrom, #dewoonindustrie, #dicobed, #equilli, #hasena, #hensondesign, #jbakkeragenturen, #keywestbedding, #polypreen, #recticel, #swissflex, #vanlandschoot, #vroomshoop

Gerelateerd nieuws
Van Manen failliet
Een van de interieurzaken in het Van Manen Woonthema Centrum op de Willem Dreeslaan 2 in Barneveld is afgelopen vrijdag failliet verklaard.
lees verder
Online ontwikkelingen slapen
In korte tijd verschenen van Markdata.nl twee onderzoeken over de online ontwikkelingen met betrekking tot de slaapbranche. Volgens het onderzoeksbureau behalen slaapspeciaalzaken 5,1% van de omzet online, en werd in april 81% meer online gezocht naar slaapproducten.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Cevilit weer verkrijgbaar
Het merk Cevilit en de belangrijkste kwaliteiten uit de Cevilit collectie zijn terug op de markt. Leverancier van het Cevilit-pakket wordt Smellink uit Delden.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden