Shuffle Spell

Maandag 11 maart 2019

Begin dit jaar werd een nieuwe zitmeubellijn van de Arnhemse meubelfabrikant Spell geïntroduceerd: Shuffle.
Shuffle Spell
Shuffle Spell Shuffle Spell

Spell stelt slimme productietechnieken te combineren met traditioneel vakmanschap. Dit nieuwe zitmeubel model Shuffle is flexibel samen te stellen. Met basiselementen kan gekozen worden voor uitvoeringen met een, twee of drie zitplaatsen, geheel of gedeeltelijk voorzien van rugleuning(en) en losse of geïntegreerde tafels of hockers. De tafelbladen en houten voet zijn leverbaar in walnoten of eiken fineer of in hpl.

Ook is een optionele Qi oplader in het meubel te integreren. Functionele features vind je vaak terug in de meubelen van Spell, zoals de manier van het wegwerken van bedrading in het eerder gebrachte bureau Shift Table.
Links

www.spell-online.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, sofa, bank, zitmeubel, stoel, armstoel, fauteuil, tafel, koffietafel, bijzettafel, hocker, voetenbank, #spell, #spellonline, #shuffle, #shift

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden