Shuffle Spell

Maandag 11 maart 2019

Begin dit jaar werd een nieuwe zitmeubellijn van de Arnhemse meubelfabrikant Spell geÔntroduceerd: Shuffle.
Shuffle Spell
Shuffle Spell Shuffle Spell

Spell stelt slimme productietechnieken te combineren met traditioneel vakmanschap. Dit nieuwe zitmeubel model Shuffle is flexibel samen te stellen. Met basiselementen kan gekozen worden voor uitvoeringen met een, twee of drie zitplaatsen, geheel of gedeeltelijk voorzien van rugleuning(en) en losse of geïntegreerde tafels of hockers. De tafelbladen en houten voet zijn leverbaar in walnoten of eiken fineer of in hpl.

Ook is een optionele Qi oplader in het meubel te integreren. Functionele features vind je vaak terug in de meubelen van Spell, zoals de manier van het wegwerken van bedrading in het eerder gebrachte bureau Shift Table.
Links

www.spell-online.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, sofa, bank, zitmeubel, stoel, armstoel, fauteuil, tafel, koffietafel, bijzettafel, hocker, voetenbank, #spell, #spellonline, #shuffle, #shift

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Spoga groeit door
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot vorige week af na drie succesvolle beursdagen met opnieuw groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden