Aankopen verhogen omzet Headlam

Maandag 11 maart 2019

De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
Aankopen verhogen omzet Headlam

De Headlam Group wist haar omzet in 2018 te verhogen naar £ 708,4 miljoen (€ 823,5 miljoen). Daarmee groeide de omzet van de Britse groothandel in vloerbedekkingen met 2,3% ten opzichte van 2017.

Als er gekeken wordt naar de gecorrigeerde omzet, dan is het beeld wat minder positief. Zowel in het Verenigd Koninkrijk (-4,2%) als op het vasteland van Europa (-1,8%) is de omzet gedaald. De winst voor belastingen steeg wel, met £ 0,3 miljoen tot £ 43,4 miljoen.

Headlam Group heeft momenteel 63 groothandels in het Verenigd Koninkrijk en vier in continentaal Europa (Frankrijk, Nederland en Zwitserland). In 2018 werden rondom Londen Ashmount Flooring Supplies, Rackhams en Garrod, in Noord-Ierland Ceco Flooring en in Nederland Dersimo overgenomen.
Links

www.dersimo.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #dersimo, #headlam, #ashmountflooringsupplies, #rackhams, #garrod, #cecoflooring

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden