Frommholz klassiekers via Wemafa

Maandag 11 maart 2019

Meubelfabrikant Wemafa breidt haar aanbod gestoffeerde meubelen uit met twee collecties van het failliete Walter Frommholz.
Frommholz klassiekers via Wemafa

Wemefa uit Kirchlengern gaat de lijnen New Classic en Atelier van Frommholz produceren en op de markt brengen.

In december ging - na eerder het productiebedrijf FPS - ook het distributiebedrijf Walter Frommholz failliet. De modeleigendomsrechten werden door de Frommholz Groep uit de boedel gehouden. Via Wemafa krijgen de succesvolle modellen nu een nieuwe toekomst via een licentieovereenkomst onder het label 'Frommholz - legendary sofas'. Het gaat onder meer om de modellen Calma, Verona, Club (foto; website Frommholz) en York, zo meldt Dennis Wojcinski, verkoopdirecteur van Wemafa in Möbelmarkt.

Naast de klassieke lijn heeft de moderne collectie met leer zich de afgelopen jaren op de markt zeer goed ontwikkeld en wordt nu gecomplementeerd met een premiumcollectie. Volgens Dirk Gieselmann, managing partner zal, zoals al gebruikelijk is bij Wemafa, nu ook de Frommholz-collectie in speciale maten te bestellen zijn.
Links

www.frommholz.de
www.wemafa.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, bank, zitmeubel, sofa, lounge, zitbank, zit, failliet, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #frommholz, #wemafa

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Klassiek opbergsysteem vernieuwd
In 1954 ontwierp meubel- en productontwerper Herbert Hirche een opbergsysteem met functionele eenvoud en nauwkeurig ontworpen details. Meubelfabrikant Richard Lampert brengt dit systeem onder de naam Hirche Shelf DHS10 opnieuw op de markt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden