Frommholz klassiekers via Wemafa

Maandag 11 maart 2019

Meubelfabrikant Wemafa breidt haar aanbod gestoffeerde meubelen uit met twee collecties van het failliete Walter Frommholz.
Frommholz klassiekers via Wemafa

Wemefa uit Kirchlengern gaat de lijnen New Classic en Atelier van Frommholz produceren en op de markt brengen.

In december ging - na eerder het productiebedrijf FPS - ook het distributiebedrijf Walter Frommholz failliet. De modeleigendomsrechten werden door de Frommholz Groep uit de boedel gehouden. Via Wemafa krijgen de succesvolle modellen nu een nieuwe toekomst via een licentieovereenkomst onder het label 'Frommholz - legendary sofas'. Het gaat onder meer om de modellen Calma, Verona, Club (foto; website Frommholz) en York, zo meldt Dennis Wojcinski, verkoopdirecteur van Wemafa in Möbelmarkt.

Naast de klassieke lijn heeft de moderne collectie met leer zich de afgelopen jaren op de markt zeer goed ontwikkeld en wordt nu gecomplementeerd met een premiumcollectie. Volgens Dirk Gieselmann, managing partner zal, zoals al gebruikelijk is bij Wemafa, nu ook de Frommholz-collectie in speciale maten te bestellen zijn.
Links

www.frommholz.de
www.wemafa.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, bank, zitmeubel, sofa, lounge, zitbank, zit, failliet, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #frommholz, #wemafa

Gerelateerd nieuws
Nieuwe Piet Boons
Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
lees verder
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Lily-stoel 50 jaar
De Deense meubelfabrikant Fritz Hansen blijft teruggrijpen op het verleden. Nu is er een nieuwe versie van de Lily-stoel die 50 jaar geleden het licht zag.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden