Nieuwe mensen Liniled

Dinsdag 12 maart 2019

Bij de Barnevelder verlichtingsfirma Triolight zijn voor haar handelsmerk Liniled twee nieuwe mensen in dienst getreden.
Nieuwe mensen Liniled

Allereerst is daar Bob van Tiel (foto 1) die de functie sales manager Nederland gaat vervullen. Bob is sinds 2000 werkzaam in de verlichtingsindustrie. Hiervoor werkte hij als accountmanager in de installatiebranche, waarna hij jaren actief was als sales manager bij Etap Lighting.

Oscar van der Noll (foto 2) is de nieuwe export manager, als opvolger van Eddie, die een adviserende rol zal innemen binnen de organisatie. Oscar heeft 25 jaar aan internationale ervaring.

Liniled is een concept dat bestaat uit verschillende producten: flexibele led-strips (IP20-IP69K), rvs-overrijdbare lichtarmaturen (IP68), led-handleuningen (RVS, IP65, IK10) en diverse accessoires.Links

www.etaplighting.com
www.liniled.nl
www.triolight.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, agent, vertegenwoordiging, personalia, #etaplighting, #liniled, #triolight

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Restaurant ETC geopend
Na een zomer vol werkzaamheden was het op 23 september tijd voor de opening van het nieuw restaurant van het ETC Design Center Europe. De feestelijkheden vormden de afsluiting van de eerste vakdag.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Veel nieuws van Studio Henk
Het Nederlandse meubelmerk Studio Henk komt dit najaar met een nieuwe serie meubels en zijn eerste lampencollectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden