Rolf Bakx weg bij Romo

Donderdag 13 januari 2022

Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
Rolf Bakx weg bij Romo

Eind 2021 maakte Bakx aan de eigenaren van The Romo Group bekend dat hij het bedrijf wilde verlaten. De 54-jarige managing director vindt dit het goede moment om iets totaal anders te gaan doen en voor zichzelf te beginnen.

 

Hij heeft twee huizen gekocht in Portugal en wil hier iets nieuws gaan doen, wat dit is, is nog onbekend. De afgelopen maanden heeft Bakx zijn werkzaamheden overgedragen, maar een opvolger is nog niet gevonden.

 

Romo heeft in Nederland een eigen showroom in Houten en is ook exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Het stoffenhuis wordt in België vertegenwoordigd door Intede.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.intede.be
www.romo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, #rolfbakx, #vertrek, #romo, #intede, #villanova, #etcexpo, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Zelf renoveren badkamer
Het zelf renoveren van de badkamer kan snel en zonder sloopwerk met Masq Revela XL.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden