Nieuwe catalogus Hamat

Vrijdag 14 januari 2022

Hamat komt met een nieuwe catalogus voor 2022/2023. Het assortiment is in de breedte uitgebreid, als gaat om alle productgroepen. De collectie schoonloopmatten, kunstgras en kamerbreed tapijt zijn uitgebreid, net als het PVC aanbod.
Nieuwe catalogus Hamat
Nieuwe catalogus Hamat Nieuwe catalogus Hamat Nieuwe catalogus Hamat

De nieuwe catalogus (foto 1) van Hamat is 160 pagina’s dik, 25 meer dan de vorige editie. Schoonloopmatten blijven de core business. Ingresso (foto 2) is de nieuwe schoonloopkwaliteit. De mat is beschikbaar in acht verschillende kleuren: neutrale tinten zoals teak, grijs, antraciet en grafiet, maar ook meer exotische kleuren als groen en oker. Deze zware polyamide kwaliteit is beschikbaar als mat of op rol.

 

Hamat ziet over het algemeen een verschuiving in de richting van grote maten. Diverse bestaande schoonloopmatten van het bedrijf zijn daarom nu in grotere maten beschikbaar.

 

Aan het buitenprogramma zijn een aantal borstelmatten toegevoegd en zes nieuwe kwaliteiten kunstgras. Zij vervangen bestaande producten en zijn zachter, fijner en sprietiger, aldus Hamat. Ook is het kunstgras hoger, met één kwaliteit van 50mm hoog (foto 3 en 4).

 

De tapijtcollectie van vier meter breed is uitgebreid met vier kwaliteiten, waarvan twee van wol. In de catalogus zijn ook nieuw karpetten te vinden, waaronder een buitenkarpet.

 

Tot slot is de PVC collectie gegroeid van 34 naar 59 kwaliteiten. De kleuren zijn nog meer op Nederland toegespitst, met minder noesten, ze zijn matter, rustiger en voornamelijk beschikbaar in eiken kleuren.Links

www.hamat.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, #hamat

Gerelateerd nieuws
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
Gietvloeren van plastic afval
Onder de naam The Good Floor maakt de Rotterdamse startup circulaire, terrazzo design gietvloeren van zwerfplastic uit rivieren en afgedankt plastic uit de kledingindustrie.
lees verder
Ommezwaai Inretail
Nog geen twee maanden geleden zei Inretail keihard 'nee' tegen tegen het Corona ToegangsBewijs (CTB) namens de meerderheid van de Nederlandse winkeliers. Nu is dat ineens toch weer bespreekbaar.
lees verder
Interieurretail november stabiel
De Nederlandse detailhandel heeft in november 5,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,6% hoger, waarbij de inflatie dus duidelijk zichtbaar wordt. De interieur retail bleef stabiel.
lees verder
 
Hoop op mooi 2022!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden