Bakken in eigen keuken populair

Donderdag 13 januari 2022

[Sponsored artikel] - Voor velen is een programma als Heel Holland Bakt, waarin de mooiste baksels op het scherm verschijnen, het hoogtepunt van de week. In een tijd waarin we veel thuis zijn brengen we ook meer tijd in de keuken door.
Bakken in eigen keuken populair

Hoeveel bakprogramma’s we ook kijken - waarbij het leuk is om mensen hun best zien doen om mooie en lekkere resultaten te zien bereiken - het zelf maken van deze mooie creaties is lastig.

 

De mensen op tv te zien zijn bakken thuis vaak al jaren, ook degenen bij wie alles in de eerste aflevering al helemaal misgaat, zodat zij de show moeten verlaten. Ze hebben meestal reeds ontelbaar veel taarten, koekjes en broden gebakken, en zijn echte kenners te noemen. Hun werk ziet er op het scherm misschien gemakkelijk uit, maar dat is alleen omdat ze er zoveel ervaring mee hebben.

 

Wie de keuken in duikt, zelfs met zo’n mooi apparaat van KitchenAid in de aanslag (net als de bakkers in de competitie), heeft tijd nodig om het apparaat te leren kennen. Er komt niet vanzelf een perfecte taart uit de oven. Goed leren bakken, dat is meters maken. Dingen uitproberen, leren van fouten en gevoel krijgen voor het hele proces. Met de populariteit van het bakken komt de mogelijkheid om accessoires voor in de keuken te verkopen.

 

En alhoewel het bakken zelf een leuke hobby kan zijn, wordt het toch extra fijn als je daarna ook lekker kunt genieten van de resultaten. Bijvoorbeeld op leuk servies zoals het authentieke servies met leuke tekeningen van Blond Amsterdam of een ander merk dat past de baksels, en een feestje maakt van het eten. Ook al ziet alles er nog niet perfect uit, alle liefde die de maker in de baksels heeft gestoken proef je meteen terug.

 

 

[Sponsored artikel]Links

www.debijenkorf.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, koken, bakken #bijenkorf, #blondamsterdam

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart € 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden