PMS bij Bolon

Donderdag 24 oktober 2019

Het Zweedse vloerdesignbedrijf Bolon heeft een winnaar voor haar 'Frame x Bolon Design Challenge' bekend gemaakt: de Utrechtse Studio PMS.
PMS bij Bolon
PMS bij Bolon PMS bij Bolon PMS bij Bolon PMS bij Bolon PMS bij Bolon

Deze nieuwste Diversity geweven pvc-vloer collectie van Bolon is momenteel te zien tijdens de DDW in Eindhoven. Het Utrechtse trio, Studio PMS (foto 1), laat de bezoeker zijn eigen gepersonaliseerde ervaring bouwen door middel van Augmented Reality via hun zogenaamde Apparellel Existance. De collectie is ontwikkeld als een feestelijke collectie voor het 70 jarige bestaan van Bolon dit jaar.

 

De Diversity collectie bestaat uit drie dessins (Bling, Bouquet en Buzz) met verschillende kleuren in aardse tinten met een levendige textuur. Het biedt ook de vrijheid om verschillende dessins in één ruimte te combineren.

Bolon wordt sinds februari niet meer vertegenwoordigd door Brandt, maar door een eigen team in de Benelux bestaande uit Harm Bron, Mireille Burger en Willem-Jan Vereggen (foto 6, van links naar rechts).
Links

www.bolon.com
www.brandtbv.nl
www.studiopms.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stoffering, #brandtbv, #bolon

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder
Presentatie Domotex exposanten
Enkele Domotex-exposanten uit de Benelux gaven recentelijk een voorproefje van noviteiten die ze op de internationale vloerbedekkingsbeurs van 10-13 januari in Hannover gaan brengen. En een link naar gratis entreekaarten!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden