Plek voor Binnenhuisadviseurs

Dinsdag 16 januari 2024

Na bijna 30 jaar nemen TMC Wonen en Berg & Berg afscheid van Jouw Binnenhuisadviseurs. Dus is er plek voor nieuwe leden.
Plek voor Binnenhuisadviseurs

Nadat medeoprichters Maarten Kop en Jaap Witte in 2022 afscheid namen van het bestuur, nemen hun organisaties Berg & Berg Retail en TMC Wonen nu ook afscheid van Jouw Binnenhuisadviseurs. Hiermee is er ruimte gekomen voor nieuwe leden bij Jouw Binnenhuisadviseurs, een samenwerkingsorganisatie voor interieurspecialisten.

 

Jouw Binnenhuisadviseurs biedt haar leden een compleet marketingconcept, een private label en intensieve samenwerking met A-merk kernleveranciers. De groep is er door en voor ondernemers. In 2022 heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden en is de koers aangescherpt. Vanaf 2024 worden de winkels nog beter ontzorgd op marketinggebied, waarbij de marketingactiviteiten specifieker worden ingezet. Er is daarom gekozen voor een verdeling in Excellent, Premium en Select Binnenhuisadviseurs. Deze diversiteit in samenwerking maakt toetreding tot Jouw Binnenhuisadviseurs laagdrempelig.

 

De groep – opgericht in 1994 − is in de afgelopen jaren uitgroeid tot een samenwerkingscollectief op het gebied van vloer-, raam- en wandproducten. De winkels opereren zelfstandig en profiteren samen van een slim marketingplan. De focus ligt op het uitdragen van de lokale winkel. Door middel van meerdere commissies zijn leden actief betrokken bij de groep. Iedereen kan zijn eigen specialisme inzetten, waardoor het beleid en de collecties samengesteld worden door en voor ondernemers.

 

Het afscheid van Berg & Berg en TMC Wonen betekent dat er ruimte is voor nieuwe leden in de Randstad en Zeeland. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de organisatie.Links

www.binnenhuisadviseurs.nl

Tags

nieuws, samenwerking, formule, ondernemers, collectief, oprichter, lokaal, ondernemerschap, raamdecoratie, vloeren, assortiment, marketing, select, excellent, premium, leden, focus, marketingplan, marketing, #tmcwonen, #bergenberg, #binnenhuisadviseurs, #jouwbinnenhuisadviseurs

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden