Experience Center

Dinsdag 16 januari 2024

Coretec opent een experience center in De Woonindustrie te Nieuwegein, waar tijdens beurzen en marketdays bezoek mogelijk is.
Experience Center
Experience Center

Op maandag 5 februari 2024 opent US Floors voor haar merk Coretec® Floors haar experience center in Nederland, in De Woonindustrie te Nieuwegein. Op een vloeroppervlak van maar liefst 86 m² zal je door al hun collecties kunnen bladeren, inspiratie opdoen, trainingen volgen, experts ontmoeten en nog veel meer.

 

Zoals bekend is De Woonindustrie al meer dan 30 jaar een belangrijk inkoopcentrum in de woon- en interieurbranche. Het is een ontmoetingscentrum waar exposanten, architecten, projectinrichters, retailers en wholesale brands elkaar versterken en waar detailhandelaars inkopen en inspiratie opdoen. Je vindt hier een totaalaanbod op het gebied van interieur en wonen, op een oppervlak van 40 000 m². Het Coretec Experience Center op de eerste verdieping, in expositieruimte B033.

 

Elke maandag is het bovendien Marketday, en zal iemand van het Coretec-team aanwezig zijn. Dan zijn zowel B2C and B2B klanten van harte welkom tussen 10-17h om zich te laten inspireren en adviseren door experts op het gebied van wonen en interieur. Van dinsdag tot en met vrijdag is het centrum ook te bezoeken op afspraak. Het iconische pand van De Woonindustrie is bovendien ook een inspirerende eventlocatie, waar minstens vijf evenementen per jaar georganiseerd worden, die vermeld staan op de website.

 

Naast de opening op 5 februari 2024, kan het Coretec Experience Center en De Woonindustrie zelf bezocht uiteraard worden tijdens de Voorjaarsvakdagen, van 4 tot en met 7 februari. Links

www.coretecfloors.com
www.dewoonindustrie.nl

Tags

nieuws, interieur, showroom, experience, store, vloeren, pvcvloeren, kurk, ondervloer, klikvloer, merk, eventlocatie, beurs, beursgebouw, voorjaarsdagen, meubelen, marketday, wonen, team, adviseur, accountmanager, presentatie, afspraak, marketdays, #coretec, #usfloors, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Haal de zomer in huis
Unilin biedt mensen de mogelijkheid om de zomer in huis te halen met Sunny Shades & Quickstep vloeren.
lees verder
Duurzame innovaties
Interface presenteert nieuwe collecties met 'crafted' textiel en natuurlijke vormen. Deze twee nieuwe collecties tapijt- en vinyltegels bieden inspiratie en duurzame innovaties.
lees verder
 
Samenwerking Meister en Parketmeester
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden