Philips Lighting verdwijnt geheel

Maandag 24 december 2018

Per 28 januari 2019 verdwijnt de naam Philips Lighting bv en zal ook de facturatie zal onder de naam nieuwe naam van de besloten vennootschap Signify Netherlands verlopen.
Philips Lighting verdwijnt geheel

Foto: Website Signify

 

 

Na een eerdere aankondiging heeft het verlichtingsbedrijf de markt in mei geïnformeerd over de verandering van de bedrijfsnaam van ‘Philips Lighting’ in ‘Signify’. De vennootschapsnaam Philips Lighting bv bleef echter wel bestaan.

Die wordt met ingang van 28 januari 2019 Signify Netherlands bv. Alle documenten en zakelijke (bank)transacties die na 28 januari 2019 plaatsvinden, moeten van de nieuwe vennootschapsnaam voorzien zijn. Alle andere bedrijfsgegevens blijven verder gelijk.

Philips blijft wel een van de gevoerde merken van Signify, naast Hue, Interact, Luceplan en Modular.

 Links

www.interact-lighting.com
www.lighting.philips.com
www.luceplan.com
www.philips.nl/licht
www.supermodular.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #philips, #signify, #interact, #luceplan, #hue, #supermodular

Gerelateerd nieuws
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
 
Sint Pieter voor thuis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden