Overname Ekkelboom Zonwering

Woensdag 11 januari 2023

Door de overname van Ekkelboom Zonwering is het nieuwe bedrijf Weerzink Zonwering ontstaan. Dit bedrijf is gevestigd in een verbouwd pand in Oldenzaal.
Overname Ekkelboom Zonwering

Weerzink Zonwering werd opgericht door Wouter Weersink nadat hij het eveneens in Oldenzaal gelegen Ekkelboom Zonwering overnam. In dit bedrijf heeft hij vijf jaar gewerkt en nu gaat de voormalige eigenaar besloten om van zijn pensioen te gaan genieten.

 

Ekkelboom Zonwering is al 48 jaar actief in de zonweringbranche. Alleen de naam en adres veranderen, de knowhow, aandacht en service blijven volgens Weersink zoals de klanten gewend zijn. Weerzink Zonwering is specialiseert in een breed scala aan zonwering producten. Dit zijn onder andere veranda zonwering, terrasschermen, uitvalschermen en raamdecoratie.Links

www.weerzinkzonwering.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, raamdecoratie, overname, opvolging, #weerzinkzonwering, #ekkelboom

Gerelateerd nieuws
Nieuwe duplistoffen
De duplistoffen-collectie van raamdecoratiespecialist B&C word uitgebreid met nieuwe serie metallics.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
 
Inspirerende houten wanden
lees verder
Overname Erfal
Hunter Douglas heeft branchegenoot Erfal uit Duitsland overgenomen en groeit zo verder met raamdecoratie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden