Feel & Buying Days bij Tica

Dinsdag 10 januari 2023

Van 29 tot en met 31 januari 2023 organiseert Tica Trends & Trade de Look, Feel & Buying Days, waarin de nieuwste voorjaarstrends worden gepresenteerd.
Feel & Buying Days bij Tica
Feel & Buying Days bij Tica Feel & Buying Days bij Tica

Tijdens dit event ontdekken bezoekers de nieuwste voorjaarstrend, kan men de meest inspirerende lezingen bijwonen en zijn er kortingen op héél veel producten. De Look, Feel & Buying Days worden georganiseerd in de cash & carry's en in de conceptstores in Aalsmeer en Venlo.

 

Tica Trends & Trade biedt nieuwe inspiratie voor ondernemers in de lifestylebranche. Wat moét je dit voorjaar in je winkel hebben, wat mag de deur uit en waar maak je jouw collectie of stylingproject mee compleet?

 

Al edities lang staat dit terugkerende Tica-event garant voor heel veel lifestyle- en wooninspiratie. Makers en creators ontmoeten elkaar, nieuwe collecties worden gepresenteerd en de nieuwste voorjaarstrend wordt geshowd. De trend is wederom door het eigen stylistenteam ontwikkeld en vastgelegd met producten van de exposanten uit de cash & carry’s. Het voorjaar bij Tica staat in het teken van: Funny Art & Funky Colours.

 

Tica is een B2B lifestyle inkoopplatform voor professionals in de home-, gift-, garden-, fashion en lifestyle-branche. De uitgebreide collectie telt meer dan 300 verschillende merken en een assortiment van ruim 800.000 artikelen. Tica-members kunnen zeven dagen per week terecht bij de vestigingen in Aalsmeer en Venlo en tevens online inkopen. Het is mogelijk om een dagpas hiervoor aan te vragen.Links

www.tica.nl
tica.nl/look-feel-buying-days/
tica.nl/lfbd-nieuws/2023/01/dagpas-aanvragen

Tags

nieuws, interieur, beurs, event, lifestyle, voorjaar, trend, bloemisten, lezingen, woonaccessoires, vazen, bloemen, cash&carry, funnyart, funnycolours, wooninspiratie, stylingproject, voorjaarstrend, merken, members, inkoopplatform, venlo, aalsmeer, online, #lookfeelandbuyingdays, #tica

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Meer Signify outdoorverlichting
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
A House of Happiness rebranded
Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden