Feel & Buying Days bij Tica

Dinsdag 10 januari 2023

Van 29 tot en met 31 januari 2023 organiseert Tica Trends & Trade de Look, Feel & Buying Days, waarin de nieuwste voorjaarstrends worden gepresenteerd.
Feel & Buying Days bij Tica
Feel & Buying Days bij Tica Feel & Buying Days bij Tica

Tijdens dit event ontdekken bezoekers de nieuwste voorjaarstrend, kan men de meest inspirerende lezingen bijwonen en zijn er kortingen op héél veel producten. De Look, Feel & Buying Days worden georganiseerd in de cash & carry's en in de conceptstores in Aalsmeer en Venlo.

 

Tica Trends & Trade biedt nieuwe inspiratie voor ondernemers in de lifestylebranche. Wat moét je dit voorjaar in je winkel hebben, wat mag de deur uit en waar maak je jouw collectie of stylingproject mee compleet?

 

Al edities lang staat dit terugkerende Tica-event garant voor heel veel lifestyle- en wooninspiratie. Makers en creators ontmoeten elkaar, nieuwe collecties worden gepresenteerd en de nieuwste voorjaarstrend wordt geshowd. De trend is wederom door het eigen stylistenteam ontwikkeld en vastgelegd met producten van de exposanten uit de cash & carry’s. Het voorjaar bij Tica staat in het teken van: Funny Art & Funky Colours.

 

Tica is een B2B lifestyle inkoopplatform voor professionals in de home-, gift-, garden-, fashion en lifestyle-branche. De uitgebreide collectie telt meer dan 300 verschillende merken en een assortiment van ruim 800.000 artikelen. Tica-members kunnen zeven dagen per week terecht bij de vestigingen in Aalsmeer en Venlo en tevens online inkopen. Het is mogelijk om een dagpas hiervoor aan te vragen.Links

www.tica.nl
tica.nl/look-feel-buying-days/
tica.nl/lfbd-nieuws/2023/01/dagpas-aanvragen

Tags

nieuws, interieur, beurs, event, lifestyle, voorjaar, trend, bloemisten, lezingen, woonaccessoires, vazen, bloemen, cash&carry, funnyart, funnycolours, wooninspiratie, stylingproject, voorjaarstrend, merken, members, inkoopplatform, venlo, aalsmeer, online, #lookfeelandbuyingdays, #tica

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden