Relaxfauteuils bij JWR

Dinsdag 10 januari 2023

Agentuur JWR, bekend van verschillende slaapmerken, vertegenwoordigt vanaf nu ook De Eikel Zetel (Dez). Binnenkort te zien bij DWI in Nieuwegein.
Relaxfauteuils bij JWR

Naast de slaapsystemen van Rowa en Selecta introduceerde JWR Bedden eind november het eigen merk Egwell mijn Bed. Met deze merken is de agent te vinden op de tweede verdieping van De Woonindustrie (DWI). Hier komen de relaxfauteuils van De Eiken Zetel nu bij. Voormalig agent Bert Pol gaat na 15 jaar van zijn pensioen genieten maar blijft tot de zomer nog actief.

 

JWR Bedden, het bedrijf van Jan & Wanda Roosenburg, specialiseert zich in slaapmeubelen, dus waarom breidt de agent het aanbod nu uit met meubels? Jan Roosenburg: 'Het zal je verbazen, maar in veel slaapwinkels zijn ook relaxfauteuils te vinden, waarom weet ik niet precies. Voor ons is dit daarom een logische uitbreiding. Ook komen we zo bij meubelwinkels, die wij ook onze slaapkamermeubelen aan kunnen bieden.'

 

Op de Voorjaarsvakdagen in DWI (5-8 februari 2023) zullen de nieuwste relaxfauteuils te zien zijn. Alle merken van JWR zijn dan te vinden op de tweede etage.Links

www.jwrbedden.nl
www.andez.be/dez
www.dewoonindustrie.nl

Tags

meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, fauteuil, relaxfauteuil, overname, personalia, #JWRbedden, #deikenzetel, #andez, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
AR voor online verkoop Mline
Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
lees verder
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
Bedden ge´nspireerd door poolgebied
Arctic Living is een nieuw meubel- en beddenmerk, dat richt zich op avontuurlijke consumenten tussen de 25 en 45 jaar, genieten van het buitenleven en gefascineerd zijn door de Arctic.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden