Organische kleden Desso Tarkett

Donderdag 31 december 2020

Desso Tarkett haakt met zijn nieuwste collectie in op de nieuwste woontrend waarin organische vormen in opkomst zijn en introduceert een nieuwe. De kleden hebben een organische vorm, zijn er in actuele kleuren en in verschillende formaten.
Organische kleden Desso Tarkett
Organische kleden Desso Tarkett Organische kleden Desso Tarkett Organische kleden Desso Tarkett Organische kleden Desso Tarkett

Net als in de natuur geven organische vormen en natuurlijke kleuren volgens Desso Tarkett in huis een prettig gevoel. De nieuwe kleden Paradiso en Paris zijn bedoeld om met elkaar te combineren, zo ontstaan zachte eilanden in de ruimte.

 

Voor minimalisten is kleurtoepassing in het interieur volgens Desso Tarkett vaak lastig, maar goed mogelijk met de trendkleur grijs. De markante vormen van designobjecten in het interieur komen mooi tot hun recht op vloerkleden in een organische vorm, die nonchalant in de ruimte liggen.

 

De kleuren terra en burgundy hebben volgens het bedrijf een tijdloos karakter, maar werken in combinatie met elkaar ook goed voor een trendy kleuraccent. In de meeste huizen zijn vlakke vloeren met een betonlook of steenoptiek gebruikelijk maar voor een betere akoestiek, een warm kleuraccent en het verhogen van het comfort, zijn deze vloerkleden perfect om neer te leggen zonder dat er persé iets op moet worden neergezet.

 

Desso Tarkett heeft een showroom in DWI (De Woonindustrie) in NIeuwegein. Bezoek is weer mogelijk vanaf maandag 4 januari, de voorjaarsvakdagen zijn gepland op maandag 1 februari, dinsdag 2 februari, zondag 7 februari, maandag 8 februari en dinsdag 9 februari.Links

www.dessotarkett.nl
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, #dessotarkett, #tarkett, #desso, #paradiso, #paris, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden