Organische kleden Desso Tarkett

Donderdag 31 december 2020

Desso Tarkett haakt met zijn nieuwste collectie in op de nieuwste woontrend waarin organische vormen in opkomst zijn en introduceert een nieuwe. De kleden hebben een organische vorm, zijn er in actuele kleuren en in verschillende formaten.
Organische kleden Desso Tarkett
Organische kleden Desso Tarkett Organische kleden Desso Tarkett Organische kleden Desso Tarkett Organische kleden Desso Tarkett

Net als in de natuur geven organische vormen en natuurlijke kleuren volgens Desso Tarkett in huis een prettig gevoel. De nieuwe kleden Paradiso en Paris zijn bedoeld om met elkaar te combineren, zo ontstaan zachte eilanden in de ruimte.

 

Voor minimalisten is kleurtoepassing in het interieur volgens Desso Tarkett vaak lastig, maar goed mogelijk met de trendkleur grijs. De markante vormen van designobjecten in het interieur komen mooi tot hun recht op vloerkleden in een organische vorm, die nonchalant in de ruimte liggen.

 

De kleuren terra en burgundy hebben volgens het bedrijf een tijdloos karakter, maar werken in combinatie met elkaar ook goed voor een trendy kleuraccent. In de meeste huizen zijn vlakke vloeren met een betonlook of steenoptiek gebruikelijk maar voor een betere akoestiek, een warm kleuraccent en het verhogen van het comfort, zijn deze vloerkleden perfect om neer te leggen zonder dat er persé iets op moet worden neergezet.

 

Desso Tarkett heeft een showroom in DWI (De Woonindustrie) in NIeuwegein. Bezoek is weer mogelijk vanaf maandag 4 januari, de voorjaarsvakdagen zijn gepland op maandag 1 februari, dinsdag 2 februari, zondag 7 februari, maandag 8 februari en dinsdag 9 februari.Links

www.dessotarkett.nl
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, #dessotarkett, #tarkett, #desso, #paradiso, #paris, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Bacterieremmende droogloopmat
Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PROŽ, bestaande uit vijf kwaliteiten.
lees verder
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden