One Ground, one world van Parador

Woensdag 16 september 2020

Wereldwijd bekende plaatsen met bijzondere optische kenmerken staan model voor de collectie One Ground Design Edition van Parador. Hiermee wil de fabrikant een verhaal vertellen, over de dingen die alle mensen met elkaar verbinden.
One Ground, one world van Parador
One Ground, one world van Parador One Ground, one world van Parador One Ground, one world van Parador One Ground, one world van Parador One Ground, one world van Parador

Parador presenteert zijn nieuwste collectie One Ground Design Edition met een uitgebreide campagne. Onder het motto One world viert Parador de vloer als metafoor voor begrip, diversiteit en tolerantie. De vloer verbindt mensen over de hele wereld volgens het bedrijf met elkaar, ongeacht hun afkomst, geslacht of religie. In de merk- en productcampagne staat het verhaal achter de vloer centraal.

 

Bij het ontwikkelen van de vloeren heeft Parador zich gefocust op plekken, de mensen en hun verhalen. Dankzij foto's, filmopnames en gesprekken (te zien op de campagne website) kon de fabrikant de essentie van de plekken in een vloerdecor vastleggen. De collectie omvat alle verschillende productgroepen van Parador.

 

De vloeren Bologna en Copenhagen (foto 1) zijn uitgevoerd in eiken parket. Donker, gerookt eikenhout met frezing of licht, typisch Scandinavische parket met donkere elementen.

Rann of Kutch (foto 2) is een vinylvloeren, met zijn violette nuances en subtiele versieringen. Hangzhou (foto 3) combineert de Aziatische dakschindeloptiek met de moderne betonstijl.

Malaga en Rotterdam (foto 4) zijn twee laminaatvloeren, met vormen en kleuren in vintage-tegeloptiek, en een combinatie van hout- en metaaloptiek in warme bruin- en koele turkooistinten.

Essen (foto 5) is een elastische vloerbedekking in de Modular One serie, met lineaire structuren in roestbruin en staalgrijs, en Athens (foto 6) heeft de look van wit marmer.Links

www.intr.nl
www.paradorfloors.be
www.parador.nl
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, wandpaneel, wand, wandpanelen, wandbekleding, leggen, stofferen, stoffering, overname, fusie, samenwerking, samen, koop, acquisitie, #parador, #paradorfloors, #yepp, #intr, #oneworld, #oneground, #oneworldoneground

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
Italiaanse vloeren
Twee nieuwe tapijt collecties van Interfloor hebben Italiaanse namen. De Piazza werd vorige maand ge´ntroduceerd en begin deze maand de Sienna.
lees verder
Meubelcollectie Mart Visser
Mart Visser presenteert een eigen nieuwe eclectische meubelcollectie in zijn kantoor van 15 september tot 15 november 2020.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden