Nieuwe Wallpepper collecties

Donderdag 17 september 2020

Het Italiaanse Wallpepper maakt zijn behang in eigen land, op PVC-vrije, ecologische dragers, gemaakt van textielvezels en cellulose. Dit najaar presenteert het bedrijf een scala aan nieuwe collecties, van modern tot fantasierijk.
Nieuwe Wallpepper collecties
Nieuwe Wallpepper collecties Nieuwe Wallpepper collecties Nieuwe Wallpepper collecties Nieuwe Wallpepper collecties

Collectie Levante is een tijdreis, door bloemenparadijzen en idyllische scenario's die de natuur en cultuur van Japan oproepen. De collectie vertegenwoordigt het rijke oosterse erfgoed door afbeeldingen van typische tuinen en natuurlijke landschappen (foto 2: Dancing Cranes).

 

Kronos is de ‘geschiedenis’ die de charme van vervlogen tijden op de muren brengt. Het is volgens Wallpepper een tijdloze, gevoelige en indrukwekkende collectie. De fabrikant gebruikt architectuur, boiseries, fresco's, texturen en oude decoratieve tradities als inspiratie (foto 1: Ovidio).

 

Naive spreekt tot de verbeelding en is volgens WallPepper niet alleen ontworpen voor kinderen. De kwaliteiten vertellen verhalen over wonderlijke werelden en bijzondere scenario's, over betoverde plekken en mysterieuze wezens (foto 3: Butterfly).

 

Nuances is een collectie die volgens WallPepper kleur gebruikt om gevoelens op te wekken en de stemming te beïnvloeden. Fijne pasteltinten, zachte abstracte texturen, zachte geometrieën, charmante bloemschikkingen en suggestieve aquarellandschappen zijn in deze collectie te vinden (foto 4: Atene).

 

Up-to-date is een eigentijdse collectie. Met gewaagde texturen, verrassende optische effecten, eclectische mengsels van vormen en kleuren, abstracte creaties, hypnotiserende vormen, nieuwe geometrieën en minimalisme. Maar ook afbeeldingen die materialen zoals marmer, beton, hout of metaal imiteren. (foto 5: Union).Links

www.wallpepper.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, wand, wandbekleding, afwerking, muur, mural, behang, kunst, #wallpepper

Gerelateerd nieuws
Indiase warmte Designers Guild
Volgens de leverancier van interieurstoffen en wandbekleding Designers Guild vieren de nieuwe Minakari collecties de warmte van India.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden