Norbert van Megen overleden

Woensdag 30 oktober 2019

Leolux' productiedirecteur Norbert van Megen is afgelopen zaterdag 26 oktober overleden, twee maanden nadat bekend werd dat hij ernstig ziek was.
Norbert van Megen overleden

Norbert van Megen (foto) werkte ruim dertien jaar bij Leolux en stuurde onder meer Leolux in Hongarije aan. Op 4 oktober was Norbert nog aanwezig op het jaarlijkse feest voor Leolux-jubilarissen, maar was toen door zijn ziekte al duidelijk verzwakt.

Norbert van Megen is slechts 57 jaar geworden en laat zijn vrouw Monique en hun drie kinderen Vincent, Maxime en Juliëtte na. Op zaterdag 2 november om 15.00 uur wordt Norbert herdacht in Crematorium Weerterland, Ringselvenweg 2 te Weert. Vanaf 14.30 uur is er gelegenheid tot schriftelijk condoleren in de ontvangsthal.

Ter nagedachtenis aan Norbert gaat z'n gezin de Alpe d’Huez zes keer beklimmen, wat Norbert in 2012 en 2013 ook heeft gedaan om geld in te zamelen tegen kanker. In plaats van bloemen wil de familie graag een donatie aan de Stichting Alpe d’HuZes in een van de collecteboxen bij het condoleanceregister.Links

www.leolux.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, dood, gestorven, overleden, #overleden, #leolux, #norbertvanmegen

Gerelateerd nieuws
De Italiaanse valentijnstafel
Dit jaar is je valentijn.. Frido, de nieuwe koffietafel van Bross-Italy. Het is een puzzel, gemaakt van geometrische vormen met verschillende afwerkingen. De hartvorm is één van de mogelijke uitvoeringen.
lees verder
Corona legt productie Medal stil
Het Corona virus heeft ook gevolgen voor de meubelproductie. Zo ligt de productie van de merken Up2date en Medalounger enige tijd stil. Er is echter ook nieuws over nieuwe producten.
lees verder
Nieuw outdoor bij Carl Hansen
Nadat Carl Hansen & Son eerder de outdoor collectie van de Deense architecte Bodil Kjaer lanceerde, gaat de fabrikant dit jaar nog een stap verder.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder
Designwerk op DWI
Veel design is er te vinden op De Woonindustrie in Nieuwegein waar zondag 9 februari de voorjaar Vakbeurs gestart is. Met ook een nieuwe permanente showroom van Designwerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden