Norbert van Megen overleden

Woensdag 30 oktober 2019

Leolux' productiedirecteur Norbert van Megen is afgelopen zaterdag 26 oktober overleden, twee maanden nadat bekend werd dat hij ernstig ziek was.
Norbert van Megen overleden

Norbert van Megen (foto) werkte ruim dertien jaar bij Leolux en stuurde onder meer Leolux in Hongarije aan. Op 4 oktober was Norbert nog aanwezig op het jaarlijkse feest voor Leolux-jubilarissen, maar was toen door zijn ziekte al duidelijk verzwakt.

Norbert van Megen is slechts 57 jaar geworden en laat zijn vrouw Monique en hun drie kinderen Vincent, Maxime en Juliëtte na. Op zaterdag 2 november om 15.00 uur wordt Norbert herdacht in Crematorium Weerterland, Ringselvenweg 2 te Weert. Vanaf 14.30 uur is er gelegenheid tot schriftelijk condoleren in de ontvangsthal.

Ter nagedachtenis aan Norbert gaat z'n gezin de Alpe d’Huez zes keer beklimmen, wat Norbert in 2012 en 2013 ook heeft gedaan om geld in te zamelen tegen kanker. In plaats van bloemen wil de familie graag een donatie aan de Stichting Alpe d’HuZes in een van de collecteboxen bij het condoleanceregister.Links

www.leolux.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, dood, gestorven, overleden, #overleden, #leolux, #norbertvanmegen

Gerelateerd nieuws
DPA Talk Welzijn & Design
Hoe dragen meubeldesigns en interieurontwerpen bij aan productiviteit, geluk en welzijn? Dat is het onderwerp van de 'Talk' in Design Post Amsterdam (DPA) op dinsdagavond 3 december.
lees verder
 
Out-of-office tafel Opera
lees verder
Vitra ook leasen via Flinders
Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
lees verder
Kinnevik stapt uit Westwing
Kinnevik, de grootste aandeelhouder in Westwing, heeft al zijn aandelen verkocht. Rocket Internet is nu weer de grootste aandeelhouder
lees verder
Moroso en Diesel in Shanghai
Moroso en Diesel Living tonen binnenkort in Shanghai hun nieuws, vooral de rijke oogst uit het Milanese voorjaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden