Essentie en luxe van Tobias Grau

Donderdag 31 oktober 2019

Het Duitse verlichtingsbedrijf Tobias Grau introduceert de nieuwe hanglamp OH. De naam verwijst naar vrede en zen.
Essentie en luxe van Tobias Grau
Essentie en luxe van Tobias Grau Essentie en luxe van Tobias Grau

De OH-hanglamp van Duitse verlichtingsdesigner Tobias Grau combineert een archetypische vorm met een hoge kwaliteit porselein. Zo creëert het bedrijf naar eigen zeggen een contrapunt van essentie en luxe. De lamp straalt een warme gloed uit, waardoor de in hoogte verstelbare OH-hanglamp volgens Grau goed past bij de serene hygge stijl.

 

OH kan individueel worden toegepast, of in een rij van drie. De lamp is ook verkrijgbaar in brons (foto 2) en gepolijst aluminium (foto 3).

 

Tobias Grau heeft een vijftal dealers in Nederland en België, en exposeert weer op Meubelbeurs IMM, van 13 - 19 januari in Keulen.Links

www.tobias-grau.com

Tags

winkelier, retail, design, Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, armatuur, lamp, hanglamp, stalamp, wandlamp, design, evenement, beurs, #tobiasgrau, #immcologne, #imm2020

Gerelateerd nieuws
Kinnevik stapt uit Westwing
Kinnevik, de grootste aandeelhouder in Westwing, heeft al zijn aandelen verkocht. Rocket Internet is nu weer de grootste aandeelhouder
lees verder
Lights in Blokzijl
In de donkere decembermaand wordt dit jaar voor het eerst Lights in Blokzijl georganiseerd. Een zes dagen durende workshop lichtontwerp, gecombineerd met een lichtcongres en lichtfestival.
lees verder
 
Nieuwkomers DWI
lees verder
Vitra leasen via Designlinq
Online warenhuis Designlinq uit Rotterdam gaat zakelijk Vitra-meubilair leasen. Een hoogwaardig interieur zonder hoge investering wordt hierdoor mogelijk.
lees verder
Minder vraag naar Signify
Signify, de verlichtingstak van Philips, heeft te maken met een moeilijke markt. De resultaten over het derde kwartaal vallen tegen en de verwachtingen voor het jaar zijn naar beneden bijgesteld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden