Essentie en luxe van Tobias Grau

Donderdag 31 oktober 2019

Het Duitse verlichtingsbedrijf Tobias Grau introduceert de nieuwe hanglamp OH. De naam verwijst naar vrede en zen.
Essentie en luxe van Tobias Grau
Essentie en luxe van Tobias Grau Essentie en luxe van Tobias Grau

De OH-hanglamp van Duitse verlichtingsdesigner Tobias Grau combineert een archetypische vorm met een hoge kwaliteit porselein. Zo creëert het bedrijf naar eigen zeggen een contrapunt van essentie en luxe. De lamp straalt een warme gloed uit, waardoor de in hoogte verstelbare OH-hanglamp volgens Grau goed past bij de serene hygge stijl.

 

OH kan individueel worden toegepast, of in een rij van drie. De lamp is ook verkrijgbaar in brons (foto 2) en gepolijst aluminium (foto 3).

 

Tobias Grau heeft een vijftal dealers in Nederland en België, en exposeert weer op Meubelbeurs IMM, van 13 - 19 januari in Keulen.Links

www.tobias-grau.com

Tags

winkelier, retail, design, Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, armatuur, lamp, hanglamp, stalamp, wandlamp, design, evenement, beurs, #tobiasgrau, #immcologne, #imm2020

Gerelateerd nieuws
 
LED verlichting niet verplicht
lees verder
Verplichte overstap naar led
U wist het al? Vanaf 1 juli 2020 mogen bedrijven in Nederland alleen nog maar led gebruiken. Dit vraagt om forse investeringen, het roept vragen op en er is sprake van scepsis over de kwaliteit van ledverlichting. De NSVV geeft antwoorden.
lees verder
Voorjaar in veelzijdig ETC
Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vond de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Er werd een jubileum gevierd, er werden plannen gesmeed en er was vooral veel moois te zien van de exposanten.
lees verder
 
Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang
lees verder
Voorjaar bij Maretti Lighting
Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert designverlichting. Het bedrijf introduceert dit voorjaar een nieuw armatuur, gebaseerd op de tulp.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden