NL-Showroom Night-Store open

Woensdag 30 januari 2019

The Night-Store Slaaparchitecten heeft, naast haar vestigingen in Paal-Beringen en Sint-Truiden, afgelopen maandag haar eerste Nederlandse showroom geopend in Genemuiden.
NL-Showroom Night-Store open

Foto: Toonzaal The Night Store Slaaparchitecten in Paal-Beringen

 

 

In de nieuwe showroom aan de Langestraat 89, 8281 AH Genemuiden wordt ook kantoor gehouden door Jacob Bakker, agent van onder meer The Night Store in Nederland. Op afspraak worden dealers uitgenodigd.

The Night-Store Slaaparchitecten werd in 2003 opgericht door Stijn Neuteleers, van origine fysiotherapeut en medisch slaapspecialist. Stijn besloot om na een carrière als slaapspecialist van Belgische ziekenhuizen, ook voor 'gezonde' mensen matrassen en bedden te gaan produceren.

De slaaparchitecten onderscheiden zich door de klant een begrijpelijk no-nonsens verhaal te vertellen en verschillen tussen verschillende slaapproducten te laten voelen. Ze willen geen 'merkendealer' zijn maar op een leuke manier en vakkundig bedden verkopen.

Bakker: 'Beddenwinkels hebben een enorm aanbod van verschillende bekende en minder bekende merken. Het draait soms voor 90% om marketing, terwijl je vaak weinig verschil voelt tussen product A of B. Acties en uitverkoop zijn dagelijkse kost. Terwijl deze producten helemaal geen seizoensgebonden producten zijn.'

De afgelopen vier maanden heeft Bakker al zeven dealers gevonden. Aanstaande maandag 25 februari is er een huisshow op de nieuwe locatie in Genemuiden waar het concept en de producten verder toegelicht worden.

 Links

www.jbakker-agenturen.nl
www.thenightstore.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, lattenbodem, matras, boxspring, pocketveer, ledikant, waterbed, beddengoed, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, #jacobbakkeragenturen, #jbakkeragenturen, #thenightstore

Gerelateerd nieuws
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden