NL-Showroom Night-Store open

Woensdag 30 januari 2019

The Night-Store Slaaparchitecten heeft, naast haar vestigingen in Paal-Beringen en Sint-Truiden, afgelopen maandag haar eerste Nederlandse showroom geopend in Genemuiden.
NL-Showroom Night-Store open

Foto: Toonzaal The Night Store Slaaparchitecten in Paal-Beringen

 

 

In de nieuwe showroom aan de Langestraat 89, 8281 AH Genemuiden wordt ook kantoor gehouden door Jacob Bakker, agent van onder meer The Night Store in Nederland. Op afspraak worden dealers uitgenodigd.

The Night-Store Slaaparchitecten werd in 2003 opgericht door Stijn Neuteleers, van origine fysiotherapeut en medisch slaapspecialist. Stijn besloot om na een carrière als slaapspecialist van Belgische ziekenhuizen, ook voor 'gezonde' mensen matrassen en bedden te gaan produceren.

De slaaparchitecten onderscheiden zich door de klant een begrijpelijk no-nonsens verhaal te vertellen en verschillen tussen verschillende slaapproducten te laten voelen. Ze willen geen 'merkendealer' zijn maar op een leuke manier en vakkundig bedden verkopen.

Bakker: 'Beddenwinkels hebben een enorm aanbod van verschillende bekende en minder bekende merken. Het draait soms voor 90% om marketing, terwijl je vaak weinig verschil voelt tussen product A of B. Acties en uitverkoop zijn dagelijkse kost. Terwijl deze producten helemaal geen seizoensgebonden producten zijn.'

De afgelopen vier maanden heeft Bakker al zeven dealers gevonden. Aanstaande maandag 25 februari is er een huisshow op de nieuwe locatie in Genemuiden waar het concept en de producten verder toegelicht worden.

 Links

www.jbakker-agenturen.nl
www.thenightstore.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, lattenbodem, matras, boxspring, pocketveer, ledikant, waterbed, beddengoed, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, #jacobbakkeragenturen, #jbakkeragenturen, #thenightstore

Gerelateerd nieuws
 
Essenza kleurt roze en groen
lees verder
Nieuw slapen op DWI
Hoewel de verdeeldheid in slapenbranche groter is dan ook, zijn er op de komende voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) weer een aantal leuke nieuwkomers geconcentreerd.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder
Rauch schrapt 250 banen
Maandag werd bekend dat de Duitse slaapkamermeubelfabrikant Rauch verder wordt gereorganiseerd en er in Freudenberg in de komende twee jaar 250 banen verdwijnen.
lees verder
 
Veel inspiratie op DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden