Nieuws en inspiratie in DWI

Woensdag 31 januari 2024

Staan de Voorjaarsvakdagen in De Woonindustrie al in de agenda? Van 4-7 februari kunnen interieurprofessionals weer nieuwe producten ontdekken, maar ook om inspiratie en kennis opdoen.
Nieuws en inspiratie in DWI

In eerdere berichten gaf Interieurjournaal al aandacht aan verschillende nieuwe exposanten van De Woonindustrie (DWI). A House of Happiness (Royal Vriesco) is sinds halverwege vorig jaar in het showroomcentrum te vinden. De stoffenleverancier uit Leeuwarden profileert zich als een duurzaam bedrijf, getuige de recente introducties van circulaire gordijnen van snijafval en wollen gordijnen. In Nieuwegein presenteert het merk weer een gloednieuwe collectie, met als pronkstuk 100% biobased stoffen (zie foto).

 

⁠Er is uiteraard veel meer te vinden en te doen. Op 4 februari tonen creatieve ambachtslieden hun producten op de Open Up! Bedrijvenmarkt tijdens het Woon- en Interieurevent. Nieuwe gezichten die we eerder noemden zijn onder meer BD Line, Coretec en Noga Design. Aya of Sweden toont een wereldprimeur op het gebied van natuurlijk slapen die werd gebracht tijdens de Meubelbeurs Brussel. En Annelies Boonstra van Retail Impuls geeft op 5 februari van 16:45 - 18:00 uur een interactieve sessie in het atrium van De Woonindustrie. Tijdens de sessie wordt de toekomst van woon retail verkend met cases en interactieve discussies. Met als doel om blijvend het middelpunt van de woonbranche te zijn, waar inkoop samengaat met inspiratie en innovatie.

 

Nog geen QR-code voor toegang tot DWI? Registereren kan via deze link.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ahouseofhappiness.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #bdlinebinnenzonwering, #coretec, #francofurniture, #livingxl, #nogadesign, #sassydesign, #ahouseofhappiness, #vriesco, #royalvriesco

Gerelateerd nieuws
 
Creatief eindexamen
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
 
Wieke alweer weg bij Auping
lees verder
Augmented reality op Orgatec
Kantoren zijn volgens de organisatie van Orgatec ruimtes waarin we de toekomst schrijven, veranderen en ontwikkelen. En net zoals wij veranderen, veranderen ook de eisen aan onze kantoren en werkomgeving.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden