Nieuwkomers en uitbreiding in ETC

Vrijdag 21 augustus 2020

Nu de zomer bijna voorbij is kijken we vooruit naar de eerste vakbeurzen in september, zoals de ETC Design Experience van 20–22 september. In Culemborg is dan onder meer Holland Haag nieuw, en Arte breidt zijn stand uit.
Nieuwkomers en uitbreiding in ETC
Nieuwkomers en uitbreiding in ETC Nieuwkomers en uitbreiding in ETC

Op de begane grond van ETC Design Center Europe is Michel Oprey & Beisterveld nieuw. Dit bedrijf specialiseert zich in natuursteen voor binnen en buiten en toont zijn producten in een stand van 150 m2. Op de eerste verdieping gaat Arte (foto 1) uitbreiden, door ook de stand naast die van hen te betrekken. Zo ontstaat een compleet nieuwe showroom, van hetzelfde niveau als hun showroom in Londen en Parijs. Stoffenleverancier Holland Haag is nieuw op de eerste etage (foto 2). Ook Marco ter Beek (fotografie) is hier voor het eerst te zien, net als Toiz Art (foto 3) met bijzondere kunstzinnige decoratie.

 

Ter herinnering, een ticket reserveren is noodzakelijk om de ETC Design Experience te bezoeken. Zowel voor geregistreerde professionals als bezoekers die voor de eerste keer een bezoek komen brengen.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.etcdesigncenter.nl/etc-design-experience/
www.toiz-story.com
www.hollandhaag.nl
www.mo-b.nl
www.arte-international.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience, #arte, #hollandhaag, #toizstory, #mob

Gerelateerd nieuws
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
ETC vol met nieuws
De ETC Design Experience is weer van start gegaan. Op maandag 21 en dinsdag 22 september zijn vakbezoekers nog van harte welkom in Culemborg, mits zij zich van tevoren geregistreerd hebben.
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Nog kleine week tot Showup
De Brabanthallen zijn op 27 en 28 september het decor voor Showup. De organisatie van de vakbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen hoopt natuurlijk dat veel professionals dan ‘op komen dagen’. De exposanten zijn er in ieder geval klaar voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden