Nieuwkomers en uitbreiding in ETC

Vrijdag 21 augustus 2020

Nu de zomer bijna voorbij is kijken we vooruit naar de eerste vakbeurzen in september, zoals de ETC Design Experience van 20–22 september. In Culemborg is dan onder meer Holland Haag nieuw, en Arte breidt zijn stand uit.
Nieuwkomers en uitbreiding in ETC
Nieuwkomers en uitbreiding in ETC Nieuwkomers en uitbreiding in ETC

Op de begane grond van ETC Design Center Europe is Michel Oprey & Beisterveld nieuw. Dit bedrijf specialiseert zich in natuursteen voor binnen en buiten en toont zijn producten in een stand van 150 m2. Op de eerste verdieping gaat Arte (foto 1) uitbreiden, door ook de stand naast die van hen te betrekken. Zo ontstaat een compleet nieuwe showroom, van hetzelfde niveau als hun showroom in Londen en Parijs. Stoffenleverancier Holland Haag is nieuw op de eerste etage (foto 2). Ook Marco ter Beek (fotografie) is hier voor het eerst te zien, net als Toiz Art (foto 3) met bijzondere kunstzinnige decoratie.

 

Ter herinnering, een ticket reserveren is noodzakelijk om de ETC Design Experience te bezoeken. Zowel voor geregistreerde professionals als bezoekers die voor de eerste keer een bezoek komen brengen.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.etcdesigncenter.nl/etc-design-experience/
www.toiz-story.com
www.hollandhaag.nl
www.mo-b.nl
www.arte-international.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience, #arte, #hollandhaag, #toizstory, #mob

Gerelateerd nieuws
Ludo Campman naar Housing Heroes
Start up Housing Heroes meldt dat het bedrijf Ludo Campman heeft aangetrokken. Deze bekende naam in de branche wordt verantwoordelijk wordt voor de verdere ontwikkeling van de woninginrichting.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder
The Ultimate Wonderplants
Het luxueuze salontafelboek 'Wonderplants' speelt in op de trend om meer en ander groen in je interieur te brengen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden