Nieuwe winkel Decorette

Woensdag 19 juli 2023

In Made wordt een nieuwe Decorette geopend door ondernemer Céceline Jacobs als aanvulling op de bestaande Hubo winkel van deze eigenaar.
Nieuwe winkel Decorette

Ondernemer Céceline Jacobs uit Made is volgens eigen zeggen ‘geboren in de bouwmarkt’. Op achttienjarige leeftijd stapte ze bij haar ouders in de zaak die toen nog Houtland heette. Op haar 25e nam ze de zaak over en vijf jaar geleden is deze overgegaan naar de Hubo-franchiseformule. 'Ik liep al langer met de wens rond om naast mijn Hubo XL een Decorette-winkel te openen en was hierover al een tijd in gesprek met EK DIY, de retailorganisatie achter beide formules. Het wachten was op een geschikte locatie in het centrum van Made. Uiteindelijk kwam er een pand leeg in de Markstraat, een toplocatie.'

 

'Het Decorette-concept is een mooie aanvulling op mijn Hubo-winkel,' vertelt Céceline. 'Nu kan men ook voor decoratie en woninginrichting bij ons terecht. Ik heb twee fulltime monteurs in dienst bij Hubo die ook voor klanten van Decorette aan de slag kunnen en we zijn nog op zoek naar een derde. Het zijn allround monteurs die met gemak ook vloeren leggen en gordijnen ophangen. Wij kunnen álles,' lacht Céceline.

 

Decorette, een franchiseformule van EK DIY, is al sinds de oprichting in 1972 een begrip in de Nederlandse woningtextielbranche. Waar het begin ligt bij de verkoop van verf is het assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. De winkel verzorgt het totale interieur en weet ook nog eens de klant te ontzorgen. Deze winnende combinatie is samengevoegd in de formule en heeft daarmee een unieke positie op de markt. Decorette maakt van elk huis een thuis. 'We zijn heel blij met de nieuwe vestiging in Made,' aldus Angela van Dongen, formulemanager van Decorette. 'Er zijn al veel enthousiaste reacties gekomen vanuit het dorp. We zijn ervan overtuigd dat deze ondernemer er een succes van gaat maken!'

 

Decorette-ondernemers onderscheiden zich door hun kennis, service en vakmanschap en adviseren consumenten met een interieuradvies op maat. Sfeer en gemak zijn kernbegrippen in de Decorette-filosofie, ondersteund door de eigen montage- en stoffeerdienst van de ondernemers. Een Decorette-ondernemer heeft als ambitie om van je huis een thuis te maken.

 

Het aanbod van de formule bestaat uit raamdecoratie, zonwering, gordijnen, vloerbedekking, verf en behang, aangevuld met woonaccessoires. Het assortiment is volgens de nieuwste trends opgebouwd uit verschillende stijlen en prijsniveaus. Naast het eigen kwaliteitsmerk bestaat het assortiment uit zeven merken als Luxaflex, Eijffinger en Arte. Met meer dan 50 woonwinkels en shop-in-shops zijn de winkels te vinden door het hele land.

 

Decorette Made opent op 21 juli a.s. officieel haar deuren aan de Marktstraat 14.

 

Foto: Daniëlle de Haas (accountmanager Decorette, links op de foto) feliciteert Céceline Jacobs (eigenaar Decorette Made) met de opening van haar winkel in Made.Links

www.decorette.nl
www.hubo.nl

Tags

nieuws, interieur, opening, winkel, bouwmarkt, decoratie, vloeren, raamdecoratie, wandbekleding, behang, inspiratie, interieuradvies, verf, montage, installatie, stoffeerders, stoffeerdienst, montagedienst, vloerbedekking, gordijnen, woonaccessoires, formule, #decorette, #made, #ekdiy, #ekliving, #luxaflex, #eijffinger, #arte

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden