Hellochair opent in Delft

Woensdag 19 juli 2023

Eind dit jaar opent omnichannel speler Hellochair de deuren van een nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde showroom van het bedrijf.
Hellochair opent in Delft

In de winkels in Culemborg en Bussum zijn meer dan 300 stoelen van ruim 40 merken te vinden. Daarnaast verkoopt Hellochair er ook eettafels en sinds vorig jaar ook verlichting en vloerkleden. Online is het assortiment volgens het bedrijf nog veel uitgebreider.

 

Hellochair is ervan overtuigd dat Nederland behoefte heeft aan specialisme en persoonlijke benadering. Daarom is gekozen voor een derde winkel in Delft. Het bedrijf geeft gratis advies en denkt graag van A tot Z mee, van het onderhoud tot de vloerbescherming. Het bedrijf heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Heeft de bestelling onverhoopt een langere levertijd? Dan belt Hellochair meteen zelf. Is er iets misgegaan bij de montage? Dan stapt het team vaak zelf in de auto om de klant persoonlijk te helpen.

 

Medio oktober zal Hellochair de deuren van haar nieuwe winkel openen aan het Bastiaanplein in Delft bij het winkelgebied Zuidpoort. In de winkel van 500 m2 kunnen consumenten terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels. Er zijn nog vacatures, voor een storemanager of verkoopadviseur!Links

www.hellochair.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, stoel, fauteuil, eetkamer, eetkamerstoel, bank, meubelen, opening, winkel, #fonq, #hellochair

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden