Hellochair opent in Delft

Woensdag 19 juli 2023

Eind dit jaar opent omnichannel speler Hellochair de deuren van een nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde showroom van het bedrijf.
Hellochair opent in Delft

In de winkels in Culemborg en Bussum zijn meer dan 300 stoelen van ruim 40 merken te vinden. Daarnaast verkoopt Hellochair er ook eettafels en sinds vorig jaar ook verlichting en vloerkleden. Online is het assortiment volgens het bedrijf nog veel uitgebreider.

 

Hellochair is ervan overtuigd dat Nederland behoefte heeft aan specialisme en persoonlijke benadering. Daarom is gekozen voor een derde winkel in Delft. Het bedrijf geeft gratis advies en denkt graag van A tot Z mee, van het onderhoud tot de vloerbescherming. Het bedrijf heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Heeft de bestelling onverhoopt een langere levertijd? Dan belt Hellochair meteen zelf. Is er iets misgegaan bij de montage? Dan stapt het team vaak zelf in de auto om de klant persoonlijk te helpen.

 

Medio oktober zal Hellochair de deuren van haar nieuwe winkel openen aan het Bastiaanplein in Delft bij het winkelgebied Zuidpoort. In de winkel van 500 m2 kunnen consumenten terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels. Er zijn nog vacatures, voor een storemanager of verkoopadviseur!Links

www.hellochair.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, stoel, fauteuil, eetkamer, eetkamerstoel, bank, meubelen, opening, winkel, #fonq, #hellochair

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden