Nieuwe vloeren van Nora

Maandag 01 februari 2021

Nora, onderdeel van Interface, breidt de collectie rubberen vloeren uit met 2 nieuwe collecties, die beide CO2-neutraal gecertificeerd zijn.
Nieuwe vloeren van Nora
Nieuwe vloeren van Nora Nieuwe vloeren van Nora Nieuwe vloeren van Nora

Vloerenbedrijf Interface lanceert de nieuwste Nora® by Interface rubber vloerencollecties: Norament 926 Castello en Norament 926 Kivo. Beide collecties zijn CO2-neutraal gecertificeerd via het Carbon Neutral Floors programma. Interface overhandigt certificaten aan bedrijven als onderdeel van dit programma. Daarop staat vermeld hoeveel CO2-uitstoot ze hebben bespaard met het aankopen van hun vloeren.

 

De Norament 926 Castello (foto 1 + 2) is een tijdloze, 3,5 millimeter dikke vloerbedekking met een robuust design dat is geïnspireerd op kalksteen. Iedere tegel is uniek en heeft nora’s nieuw ontwikkelde tweekleurige oppervlaktedesign met twee verschillende glansniveaus. De collectie bestaat uit acht verschillende tinten grijs en beige.  Het elastische materiaal zorgt voor minder contactgeleid en minimaliseert storende geluiden.

 

De Norament 926 Kivo (foto 3 + 4) is geïnspireerd op beton en geeft interieurs een industriële look. De 2,7 millimeter dikke vloer is verkrijgbaar in acht kleuren, variërend van warm beige tot koele grijsblauwe tinten en heeft een moderne uitstraling. Deze collectie is hierdoor geschikt voor representatieve ruimtes, zoals kantoren, vergaderruimtes en cafetaria’s.

 

Rubberen vloeren van Nora worden in Duitsland geproduceerd. Het bedrijf is in 2018 overgenomen door Interface en werkt inmiddels met dezelfde duurzaamheidsprincipes.Links

www.interface.com
www.interfaceinc.com
www.nora.com
www.nora.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, project, kantoor, hospitality, horeca, gezondheidszorg, ziekenhuis, verzorging, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, vloeren, samenwerking, duurzaam rubberenvloer, akoestiek, ecologie, #interface, #nora, #norasystems, #icg, @InterfaceInc

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden