Pensioen voor Koeken

Maandag 01 februari 2021

Afgelopen vrijdag heeft algemeen directeur René Koeken van Peitsman afscheid genomen van de grossier uit Rotterdam.
Pensioen voor Koeken

Salesmanager Fransico Serrato van Koninklijke Peitsman bedankt René Koeken (foto; Linkedin) voor alle mooie jaren. Na 30 jaar gaat Koeken genieten van zijn pensioen. Mede door de visie en leiding van Koeken is Peitsman uitgegroeid tot de groothandel voor woning- en projectinrichting en parketteur met elf vestigingen in Nederland.

De grossier, in 1885 opgericht door de heer G.J. Peitsman, is in 1998 gefuseerd met branchegenoot T. Kout uit Haarlem, dat toen reeds filialen had in Lunteren, Amsterdam en Utrecht. Peitsman Fournituren had naast het hoofdkantoor in Rotterdam al filialen in Breda en 's-Gravenhage (door overname van Blitz in 1993), later verhuisd naar Leidschendam.

Onder meer onder leiding van Koeken werden vooral in de jaren nul in Leeuwarden en Almelo en Nederweert nieuwe filialen gevestigd door openingen of overnames zoals Boekholt in Groningen. Peitsman werd op zijn beurt in 2019 overgenomen door Unilin.Links

www.peitsman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, stroken, laminaat, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, grossier, groothandel, leverancier, pensioen, personalia. #peitsman, #renekoeken

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
Nieuw directrice Gerflor
Vinylvloerenfabrikant Gerflor heeft een nieuwe managing director Benelux, waar Nay Tawile afscheid heeft genomen.
lees verder
Orderchamp groeit naar 25.000 retailers
Anderhalf jaar na oprichting heeft de 25.000ste retailer zich al aangesloten bij digitaal inkoopplatform Orderchamp, dat ook al meer dan 1.200 Europese merken telt! En de Digital Fair Spring loopt!
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden