Nieuwe Nimbus wallwashers en spots

Vrijdag 01 maart 2019

De nieuwe generatie Module Q-armaturen van Nimbus bieden hoogwaardige en precieze belichting waarvan de bron praktisch onzichtbaar is.
Nieuwe Nimbus wallwashers en spots
Nieuwe Nimbus wallwashers en spots Nieuwe Nimbus wallwashers en spots Nieuwe Nimbus wallwashers en spots Nieuwe Nimbus wallwashers en spots Nieuwe Nimbus wallwashers en spots

Er zijn drie typen armaturen: Modul Q One, Q Four en Q Four TT plafondspots en wallwashers. Het gerichte licht maakt de realisatie van specifieke lichtzones en de accentuering van oppervlakken en ruimtes mogelijk met een stralingshoek van 40° of 80°. Modul Q kan worden gebruikt in woonruimten, maar zeker ook projectmatig in bijvoorbeeld galerijen, medische praktijken en restaurants.

De compacte modules (afmetingen van de Q Four TT zijn 128 x 128 x 40 (+10) cm) zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in mat zwart of mat wit. Ze hebben ingebouwde lenzen met één of vier krachtige LED's. Nimbus ceo Dietrich F. Brennenstuhl stelt dat het licht van buitengewone helderheid is. De intensiteit en kracht is verrassend hoog, maar is ook warm en gezellig.

Agent van het bedrijf uit Stuttgart is in België Light & NRJ uit Everberg en In Nederland Koenenco uit Vught.

 Links

www.nimbus-group.com
www.nimbus-group.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, #nimbus, #nimbusgroup, #moduleq, #lightnrj, #koenenco

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
 
Licht en natuur bij Kundalini
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden