Niboplan wordt Masterplan

Donderdag 28 februari 2019

De egaline Niboplan S 21 van Bostik heeft voortaan een nieuwe naam: Masterplan Alpha. Het product, artikelnummer en EAN-code blijven verder geheel gelijk.
Niboplan wordt Masterplan

Masterplan Alpha is geschikt voor het egaliseren van anhydrietvloeren, cementdekvloeren, sneldrogende dekvloeren en oude tegelvloeren binnen in laagdiktes van 1-20 mm. Het is een zelfnivellerende uitvlakmassa op basis van anhydriet (calciumsulfaat), vanaf 3 mm laagdikte.

Voor het egaliseren van anhydrietdekvloeren moet eerst primer Uniprim (1/1 verdund met water) worden gebruikt. Deze heeft een droogtijd van 12 uur. Na de vloer vervolgens geëgaliseerd te hebben kan deze bedekt worden met pvc, linoleum, rubber, tapijt, parket (laagdikte ≥ 3 mm) en tegels.

 Links

www.bostik.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, egalisatie, egaliseren, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #bostik, #niboplan, #masterplanalpha

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden