Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior

Maandag 04 maart 2019

Lifestyle-interior, het interieurtextiellabel van Headlam, heeft een nieuwe budgetcollectie uitgebracht met frisse kleuren, mooie transparanten en verfijnde materialen met adviesverkoop prijzen vanaf € 16,95.
Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior
Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior

De Lifestyle-interior budgetcollectie van de grossier uit Zutphen - met servicecenters in Eindhoven, Houten, en Rotterdam - is uitgebreid met acht nieuwe items (Sweets, Aurelia, Renew, Forest, Trust + Protect, Musthave en Voile de luxe), gepresenteerd in zeven hangers. Bestaande Lifestyle-interior gordijndealers krijgen deze collectie vanaf medio maart automatisch toegestuurd.

De collectie varieert van een visgraat patroon tot een zachte chenille met een verrassend kleurenpallet. Hierbij zijn aantal voorbeelden afgebeeld.
 
Daarnaast tipt Headlam een nieuwe trend: zwarte kozijnen (foto 4)! Als de kozijnen zwart zijn, waarom dan ook niet de gordijnrails? Sinds 2017 levert Headlam het volledige (ook elektrisch bedienbare) gordijnrailprogramma van Goelst, het basis programma zelfs uit voorraad. Maar het biedt ook maatwerk en advies bij complexe projecten.

Headlam werkt met het webbased pakket Woontotaal van Sieval voor de invoer en verwerking van confectieorders. De stoffendatabase is realtime dus als iets uit collectie is dan is het niet meer zichtbaar. Woontotaal berekent exact de benodigde raambekleding inclusief banenplan en gordijnconfectie. Deze wordt vervolgens door hun confectiepartner (Van der Lelie uit Leiden) gemaakt. In combinatie met de nieuwe Measure App en Leica lasermeters is het eenvoudig mogelijk een project in te meten en direct bestellen.
Links

www.goelst.be
www.goelst.nl
www.headlam.nl
www.sieval.com
www.woontotaal.nl
www.woontotaal-academy.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #headlam, #vanderlelie, #woontotaal, #sieval, #lifestyleinterior, #goelst

Gerelateerd nieuws
Rise & Shine bij Headlam
Het lente is begonnen en dus is er extra aandacht voor zonwering. Zo ook voor Rise & Shine, de binnenzonweringscollectie die Headlam onder haar label Lifestyle-interior voert.
lees verder
 
Behangfabriek P+S naar Marburg
lees verder
De Ploeg en Kendix op TV!
Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
lees verder
Bankroet Tony Mertens verwacht
De woningtextielformule Tony Mertens wil stoppen. De vier winkels zijn inmiddels gesloten en de kans lijkt groot dat de keten binnenkort failliet gaat.
lees verder
 
Winnaars NLXL competitie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden