Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior

Maandag 04 maart 2019

Lifestyle-interior, het interieurtextiellabel van Headlam, heeft een nieuwe budgetcollectie uitgebracht met frisse kleuren, mooie transparanten en verfijnde materialen met adviesverkoop prijzen vanaf € 16,95.
Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior
Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior Nieuwe budgetcollectie Lifestyle-interior

De Lifestyle-interior budgetcollectie van de grossier uit Zutphen - met servicecenters in Eindhoven, Houten, en Rotterdam - is uitgebreid met acht nieuwe items (Sweets, Aurelia, Renew, Forest, Trust + Protect, Musthave en Voile de luxe), gepresenteerd in zeven hangers. Bestaande Lifestyle-interior gordijndealers krijgen deze collectie vanaf medio maart automatisch toegestuurd.

De collectie varieert van een visgraat patroon tot een zachte chenille met een verrassend kleurenpallet. Hierbij zijn aantal voorbeelden afgebeeld.
 
Daarnaast tipt Headlam een nieuwe trend: zwarte kozijnen (foto 4)! Als de kozijnen zwart zijn, waarom dan ook niet de gordijnrails? Sinds 2017 levert Headlam het volledige (ook elektrisch bedienbare) gordijnrailprogramma van Goelst, het basis programma zelfs uit voorraad. Maar het biedt ook maatwerk en advies bij complexe projecten.

Headlam werkt met het webbased pakket Woontotaal van Sieval voor de invoer en verwerking van confectieorders. De stoffendatabase is realtime dus als iets uit collectie is dan is het niet meer zichtbaar. Woontotaal berekent exact de benodigde raambekleding inclusief banenplan en gordijnconfectie. Deze wordt vervolgens door hun confectiepartner (Van der Lelie uit Leiden) gemaakt. In combinatie met de nieuwe Measure App en Leica lasermeters is het eenvoudig mogelijk een project in te meten en direct bestellen.
Links

www.goelst.be
www.goelst.nl
www.headlam.nl
www.sieval.com
www.woontotaal.nl
www.woontotaal-academy.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #headlam, #vanderlelie, #woontotaal, #sieval, #lifestyleinterior, #goelst

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variëren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
 
Drievoudig collectienieuws van Artex
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden