Nieuwe naam Kolony

Woensdag 16 november 2022

Trendy woonaccessoires, maar wel met een eigen twist en stijl, dat is waar Kolony voor staat. Het bedrijf was aanwezig op Meubelbeurs Brussel en laat in zijn nieuwsberichten weten dat het bedrijf van naam verandert, Kolony wordt HomeBound.
Nieuwe naam Kolony

Het nieuwe logo wordt al gebruikt, maar Kolony lijkt nog niet helemaal over te zijn op de nieuwe naam. Duidelijk is dat het doel van het bedrijf hetzelfde blijft, commerciële collecties leveren die on-trend zijn. De artikelen van HomeBound zijn te vinden in de eigen Cash & Carry in Oldebroek, bij Trends & Trade in Venlo en op vakbeurzen als Trendz en Meubelbeurs Brussel.

 

HomeBound heeft hebben een nieuwe collectie karpetten binnen gekregen. De collectie bestaat uit natuurlijke tinten karpetten die volgens het bedrijf heerlijk zacht aanvoelen.

 

 Links

www. kolony.nl
www.home-bound.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gift, accessoire, geschenk, cadeau, kado, beurs, huisshow, evenement, show, droogbloem, vaas, tafel, klok, bloem, woondecoratie, cash & carry, #kolony, #cashcarry, #homebound

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Groen licht overname Home24
In oktober kondigde XXX Lutz aan Home 24 over te willen nemen, nu beveelt de raad van bestuur en de raad van commissarissen van de online webwinkel de aandeelhouders aan om het overnamebod te accepteren.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder
Lagere verkoop detailhandel Q3
De Nederlandse detailhandel zette in het derde kwartaal van 2022 ruim 4% meer om dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het volume nam met bijna 4% af. Bij meubelzaken was de afname zelfs 17%.
lees verder
Architect at Work Amsterdam
Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 strijkt Architect@work neer in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de buurt van Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden