Nieuwe naam Kolony

Woensdag 16 november 2022

Trendy woonaccessoires, maar wel met een eigen twist en stijl, dat is waar Kolony voor staat. Het bedrijf was aanwezig op Meubelbeurs Brussel en laat in zijn nieuwsberichten weten dat het bedrijf van naam verandert, Kolony wordt HomeBound.
Nieuwe naam Kolony

Het nieuwe logo wordt al gebruikt, maar Kolony lijkt nog niet helemaal over te zijn op de nieuwe naam. Duidelijk is dat het doel van het bedrijf hetzelfde blijft, commerciële collecties leveren die on-trend zijn. De artikelen van HomeBound zijn te vinden in de eigen Cash & Carry in Oldebroek, bij Trends & Trade in Venlo en op vakbeurzen als Trendz en Meubelbeurs Brussel.

 

HomeBound heeft hebben een nieuwe collectie karpetten binnen gekregen. De collectie bestaat uit natuurlijke tinten karpetten die volgens het bedrijf heerlijk zacht aanvoelen.

 

 Links

www.kolony.nl
www.home-bound.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gift, accessoire, geschenk, cadeau, kado, beurs, huisshow, evenement, show, droogbloem, vaas, tafel, klok, bloem, woondecoratie, cash & carry, #kolony, #cashcarry, #homebound

Gerelateerd nieuws
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
Vernieuwing Heimtextil
Heimtextil 2024 gaat van start met aangepaste halstructuur en apart segment voor tapijten.
lees verder
 
Interieurprofessionaldag succesvol
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden