Grote donatie aan HMC

Dinsdag 15 november 2022

Het studiecentrum van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) heeft een groot aantal vakboeken gedoneerd gekregen van Interieurjournaal.com.
Grote donatie aan HMC

Interieurjournaal in Utrecht heeft het HMC circa 800 vakboeken geschonken. 'Wat een mooi geschenk, wij zijn daar heel blij mee! We zijn erg blij dat het Interieurjournaal ons deze boeken gunt en zo kunnen onze studenten nog meer informatie en inspiratie opdoen,' zo publiceerde het HMC het nieuws op hun website.

De boeken waren door Interieurjournaal overgenomen van interieurboekhandel Ceboha. Die boekhandel, tot 2012 ook nog leverancier van studieboeken aan studenten van het HMC, is een paar jaar geleden gestopt. Voor de vakboeken op het gebied van interieur zocht Interieurjournaal vanwege de recente verhuizing nog een mooie bestemming. Nou… daar wist het HMC wel raad mee!

Met een gehuurde bus ging het team studiecentrum/lab afgelopen zomer op pad naar Utrecht. De handen werden uit de mouwen gestoken om de boeken (foto) in te pakken in dozen om vervolgens te vervoeren naar eindbestemming studiecentrum.

Dit schooljaar gaan zowel het studiecentrum van Amsterdam als Rotterdam de uitdaging aan om deze boeken ‘eerlijk’ te verdelen. De boeken worden toegevoegd aan de huidige collectie.

 

 

N.B. 18-11-2022: Het artikel is iets aangepastLinks

www.hmcollege.nl
www.interieurjournaal.com

Tags

Nieuws, interieur, vakopleiding, opleiding, opleider, beroepsonderwijs, onderwijs, studeren, studie, leren, school, mbo, cursus, vakmensen, creativiteit, vakman, hout- en meubileringscollege, studiecentrum, ceboha, bibliotheek, hmcollege, #hmc, #hmcollege, #interieurjournaal

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Interieur oktober beroerd
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 4,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,2% lager, de inflatie houdt dus flink aan. Non food steeg licht met 1,7%, maar interieur deed het wat minder!
lees verder
 
Eikelboom licht inspiratie
lees verder
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Veldeman eigenaar Maison de Literie
Veldeman uit BelgiŽ heeft alle aandelen verworven van de Franse beddenketen Maison de Literie, waarvan het al meerderheidsaandeelhouder was.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden