Nieuwe groothandel Studio Bac

Vrijdag 28 mei 2021

Designers Janssen & Jaski maakten jarenlang meubelcollecties voor diverse bedrijven. Waaronder ook Meubelfabriek De Valk, de projectmeubilair fabrikant uit Sneek. Nu gaat het bedrijf zelf als groothandel aan de slag, als Studio Bac.
Nieuwe groothandel Studio Bac

Nieuwe framekleuren, kwaliteitsleer, verrassende stoffen en houten bladen in gebeitste kleuren. Dat zijn enkele kenmerken van het aanbod van Studio Bac. De groothandel biedt geen eindeloze mogelijkheden maar naar eigen zeggen een slim assortiment met kwalitatief hoogwaardige materialen.

 

Alle framekleuren zijn met elkaar te combineren, en zo past alles volgens het bedrijf bij elkaar. De producten zijn in Nederland geproduceerd, eenvoudig, stoer en sterk in een eigentijds jasje. Studio Bac garandeert een ‘low footprint’ qua transport want elk meubelstuk wordt met de hand in Sneek gemaakt.

 

Studio Bac heeft een showroom in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.Links

www.devalkbv.com
www.dewoonindustrie.nl
www.studiobac.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, binnenhuisarchitect, design, meubel, stoel, fauteuil, bank, de woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #meubelfabriekdevalk, #devalkbv, #studiobac

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden