Nieuwe groothandel Studio Bac

Vrijdag 28 mei 2021

Designers Janssen & Jaski maakten jarenlang meubelcollecties voor diverse bedrijven. Waaronder ook Meubelfabriek De Valk, de projectmeubilair fabrikant uit Sneek. Nu gaat het bedrijf zelf als groothandel aan de slag, als Studio Bac.
Nieuwe groothandel Studio Bac

Nieuwe framekleuren, kwaliteitsleer, verrassende stoffen en houten bladen in gebeitste kleuren. Dat zijn enkele kenmerken van het aanbod van Studio Bac. De groothandel biedt geen eindeloze mogelijkheden maar naar eigen zeggen een slim assortiment met kwalitatief hoogwaardige materialen.

 

Alle framekleuren zijn met elkaar te combineren, en zo past alles volgens het bedrijf bij elkaar. De producten zijn in Nederland geproduceerd, eenvoudig, stoer en sterk in een eigentijds jasje. Studio Bac garandeert een ‘low footprint’ qua transport want elk meubelstuk wordt met de hand in Sneek gemaakt.

 

Studio Bac heeft een showroom in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.Links

www.devalkbv.com
www.dewoonindustrie.nl
www.studiobac.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, binnenhuisarchitect, design, meubel, stoel, fauteuil, bank, de woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #meubelfabriekdevalk, #devalkbv, #studiobac

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden