Nieuwe Duo rolgordijnen

Vrijdag 07 december 2018

B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
Nieuwe Duo rolgordijnen
Nieuwe Duo rolgordijnen Nieuwe Duo rolgordijnen Nieuwe Duo rolgordijnen Nieuwe Duo rolgordijnen Nieuwe Duo rolgordijnen

De 89 nieuwe stoffen hebben mooie structuren en hebben volgens Bécé naast natuurlijke tinten nu ook mooie trendkleuren (onder andere foto 1 en 4). Ook in de collectie zit een geweven stof met grafische vorm (foto 2). Deze collectie heeft eveneens een scherpe prijs, zo belooft het bedrijf uit Nunspeet.

Daarnaast is er ook en hardware-nieuwtje: naast een een ronde is er nu nieuw een vierkante koof verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, offwhite, aluminium, champagne en zwart (foto 3).

Ook Bécé stelt nu een plakprofiel te bieden voor degenen die niet willen boren in het kozijn, wat natuurlijk vooral bij kunststof en aluminium kozijnen een uitkomst is. Daarnaast kondigt de raamdecoratieleverancier   een nieuwe kindveilige kettingbediening aan die los schiet als er overmatige druk op wordt uitgeoefend, maar daarna weer gemakkelijk terug te plaatsen is.

 Links

www.b-cinternational.com
www.bece.be
www.bece.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, #bece

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe behang Topaz en Mini Me
lees verder
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
Homed bij Hubo en Multimate
Is het assortiment van een doe-het-zelf keten als Karwei al steeds meer in de richting van interieur geschoven, ook DGN Retail is dat van plan met de shop-in-shop presentatie Homed bij haar dhz-ketens Hubo en Multimate.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden