Nieuwe Duo rolgordijnen

Vrijdag 07 december 2018

B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
Nieuwe Duo rolgordijnen
Nieuwe Duo rolgordijnen Nieuwe Duo rolgordijnen Nieuwe Duo rolgordijnen Nieuwe Duo rolgordijnen Nieuwe Duo rolgordijnen

De 89 nieuwe stoffen hebben mooie structuren en hebben volgens Bécé naast natuurlijke tinten nu ook mooie trendkleuren (onder andere foto 1 en 4). Ook in de collectie zit een geweven stof met grafische vorm (foto 2). Deze collectie heeft eveneens een scherpe prijs, zo belooft het bedrijf uit Nunspeet.

Daarnaast is er ook en hardware-nieuwtje: naast een een ronde is er nu nieuw een vierkante koof verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, offwhite, aluminium, champagne en zwart (foto 3).

Ook Bécé stelt nu een plakprofiel te bieden voor degenen die niet willen boren in het kozijn, wat natuurlijk vooral bij kunststof en aluminium kozijnen een uitkomst is. Daarnaast kondigt de raamdecoratieleverancier   een nieuwe kindveilige kettingbediening aan die los schiet als er overmatige druk op wordt uitgeoefend, maar daarna weer gemakkelijk terug te plaatsen is.

 Links

www.b-cinternational.com
www.bece.be
www.bece.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, #bece

Gerelateerd nieuws
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil hét inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden