Frommholz ook failliet

Zaterdag 08 december 2018

Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
Frommholz ook failliet

Twee jaar geleden werd dat reeds voor het productiebedrijf FPS het geval, maar bleef Frommholz zelf buiten schot. Nu is ook dat bedrijf, opgericht in 1859 en in 2009 gesplitst in Walter Frommholz GmbH & Co. KG en het productiebedrijf FPS GmbH & Co. KG, helaas zelf ook aan de beurt. De aanvraag werd donderdag door de districtsrechtbank Bad Oeynhausen goedgekeurd, zo meldt Euwid. Advocaat Hans-Peter Burghardt uit Herford werd aangesteld als de curator.


Sinds september 2016 betrok Frommholz, dat een showroom had op het ETC in Culemborg, hun gestoffeerde meubelen bij externe fabrikanten in Polen en Hongarije. De producten worden verkocht via het distributiebedrijf. Het faillissement daarvan treft ongeveer 20 werknemers. Managing Director van het bedrijf is Gero Walter Frommholz. Het bedrijf had zo'n 26 dealers in de Benelux. Agent was Frank van Mullem uit Soesterberg.

 Links

www.frommholz.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, bank, zitmeubel, sofa, lounge, zitbank, zit, failliet, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #frommholz, #frankvanmullem.

Gerelateerd nieuws
 
Out-of-office tafel Opera
lees verder
Vitra ook leasen via Flinders
Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
lees verder
Kinnevik stapt uit Westwing
Kinnevik, de grootste aandeelhouder in Westwing, heeft al zijn aandelen verkocht. Rocket Internet is nu weer de grootste aandeelhouder
lees verder
Moroso en Diesel in Shanghai
Moroso en Diesel Living tonen binnenkort in Shanghai hun nieuws, vooral de rijke oogst uit het Milanese voorjaar.
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs 2019
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden