Frommholz ook failliet

Zaterdag 08 december 2018

Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
Frommholz ook failliet

Twee jaar geleden werd dat reeds voor het productiebedrijf FPS het geval, maar bleef Frommholz zelf buiten schot. Nu is ook dat bedrijf, opgericht in 1859 en in 2009 gesplitst in Walter Frommholz GmbH & Co. KG en het productiebedrijf FPS GmbH & Co. KG, helaas zelf ook aan de beurt. De aanvraag werd donderdag door de districtsrechtbank Bad Oeynhausen goedgekeurd, zo meldt Euwid. Advocaat Hans-Peter Burghardt uit Herford werd aangesteld als de curator.


Sinds september 2016 betrok Frommholz, dat een showroom had op het ETC in Culemborg, hun gestoffeerde meubelen bij externe fabrikanten in Polen en Hongarije. De producten worden verkocht via het distributiebedrijf. Het faillissement daarvan treft ongeveer 20 werknemers. Managing Director van het bedrijf is Gero Walter Frommholz. Het bedrijf had zo'n 26 dealers in de Benelux. Agent was Frank van Mullem uit Soesterberg.

 Links

www.frommholz.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, bank, zitmeubel, sofa, lounge, zitbank, zit, failliet, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #frommholz, #frankvanmullem.

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden