Headlam in horren

Maandag 10 december 2018

Het is nog niet echt de tijd van het jaar dat je er aan denkt, maar Headlam heeft voor komend voorjaar haar leveringsassortiment verbreed met het uitgebreide programma Multisol horren.
Headlam in horren
Headlam in horren Headlam in horren

De horrencollectie (foto 1) van Multisol, waarvoor een collectieboek (foto 2) beschikbaar is, bestaat uit vijf verschillende producten voor deur- en raamtoepassingen (foto 3), waarmee er voor vrijwel elk type deur of raam een goede oplossing is:

• Rolhor
• Inzethor
• Vaste hor
• Vaste hor Novio
• Plissé Hordeur
Tevens is er optioneel speciaal pollenwerend- of clearview gaas leverbaar.

Headlam kan de weerbestendige mobiele demo display van Multisol ter beschikking stellen die, zowel binnen- als buiten de winkel te gebruiken is. De presentatie is in open- en gesloten opstelling te tonen.

Multisol belooft een kwalitatief hoogwaardig programma insectenwering met daarbij een goede service, zorgvuldig op maat gemaakte producten - tevens leverbaar zijn in Ral-kleuren - een scherpe prijsstelling en een snelle levering van twee (in het hoogseizoen drie) weken.

 Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl
www.multisol.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissť, hor, horren, insectenwering, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, haute couture, mode, design, #headlam, #lifestylelnterior, #multisol

Gerelateerd nieuws
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
Visionair Retroscape van Carlucci
De nieuwe stoffen- en behangcollectie Retroscape, van Jab merk Carlucci, is een eerbetoon aan Palm Springs, de legendarische regio midden in de woestijn van CaliforniŽ. De collectie weerspiegelt het visionair optimisme van de mid-century modern stijl die hier te zien is.
lees verder
 
Weelderig Elitis
lees verder
Horrenseizoen komt eraan
Het voorjaar komt eraan en dus is het tijd om het nieuws in de Multisol horren collectie onder de aandacht te brengen. Deze wordt geleverd door Headlam.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden