Nieuwe directeur Modint

Maandag 19 februari 2024

Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
Nieuwe directeur Modint

'Met veel enthousiasme en motivatie ga ik me inzetten om de textiel sector te versterken. Modint vertegenwoordigt een sector die van veel betekenis is voor onze maatschappij. Deze meerwaarde en onze inzet gaan we veel meer uitdragen. Zo zullen we op het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen samen met partners nog meer invulling geven aan onze ambities. Ook op het gebied van innovatie en digitalisering zien we nog heel veel kansen voor onze leden,' aldus Roos Smulders.

Roos Smulders is al langer betrokken bij Modint vanuit het strategisch team en heeft het afgelopen jaar al directieverantwoordelijkheden opgepakt. Ze kent het klappen van de zweep van verenigingen en heeft een achtergrond in communicatie. Met haar ervaring binnen Inretail, als verbinder directieprogramma’s, gaat zij Modint op alle fronten sterker en relevanter maken. Zij was onder meer verantwoordelijk voor de strategische processen, voortgang op dagelijkse activiteiten, doorontwikkeling van de organisatie en vergroten van de relevantie van de vereniging. Haar focus komt dit jaar vooral te liggen op een excellente inzet op thema’s die impact hebben voor onze leden, het vergroten van de ledentevredenheid en het bouwen van een sterkere positionering van Modint. Roos zal de komende tijd ook gebruiken om leden persoonlijk te ontmoeten.

 

Modint is het netwerk voor de kleding, interieur, tapijt en textielbranche. Samen met ruim 400 leden bouwt de organisatie aan een waardevolle en gezonde toekomst voor de sector. Modint is een netwerk- en kennisorganisatie en brengt bedrijven, projecten en mensen bij elkaar. Met zichtbare, innovatieve belangenbehartiging en dienstverlening wordt ondernemen makkelijker gemaakt.Links

www.modint.nl
www.inretail.nl

Tags

Nieuws, interieur, directeur, benoeming, strategie, textiel, tapijt, gordjinen, industrie, belangenbehartiger, netwerk, dienstverlening, ondernemen, doorontwikkelen, organisatie, roossmulders, personalia, #inretail, #modint

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden