Evan verhuist naar Meubar

Maandag 19 februari 2024

De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
Evan verhuist naar Meubar

Evan Furniture, gespecialiseerd in de productie van moderne, gemonteerde eetkamers in melamine, is onderdeel van de meubelgroep Tomorrow Furniture. Met geavanceerde productietechnieken en een nieuwe lasertechnologie kunnen Evan Furniture en Meubar nu meer dan 100.000 tafelvarianten aanbieden. In het nieuwe pand maken de merken gebruik van geautomatiseerde hoogbouwmagazijnen, een geautomatiseerd track-and-trace voorraadsysteem en het gemeenschappelijke transport van zowel Evan als Meubar producten naar de klant. De energie wordt door houtresten en 2 Megawatt aan zonnepanelen opgewekt. De knowhow en expertise van het personeel wordt gebundeld en het 30-koppig personeel verhuist integraal mee.

 

De verhuizing markeert een belangrijke stap voor de toekomst, met focus op duurzaamheid en efficiëntie. Door bundeling van expertise kunnen de bedrijven hun positie in de markt versterken. De ‘oude’ Evan fabriek, van 3 ha., wordt verkocht. Dit zal de groep Tomorrow Furniture volgens de bedrijven een substantiële financiële slagkracht geven om verder te groeien en nieuwe mogelijkheden in de markt te onderzoeken.Links

www.tomorrowfurniture.com
www.meubar.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, beurs, event, evenement, tentoonstelling, huisshow, meubel, meubelen, bank, zitbank, fauteuil, wonen, woning, woon, interieur, meubel, kast, tafel, salontafel, stoelen, #meubar, #evan, #tomorrowfurniture

Gerelateerd nieuws
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder
Daydreamer relax Limited Edition
De Daydreamer relax, die Jori in 2019 in samenwerking met designer Joachim Nees lanceerde, krijgt een Limited Edition collectie. In Milaans worden vijf gekleurde unieke en duurzame uitvoeringen geïntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden