Nieuwe directeur Forest

Zaterdag 30 mei 2020

Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
Nieuwe directeur Forest

Per 1 mei jl. is Jan Wiessenberg (44) aan de slag gegaan als algemeen directeur van Forest International. Hiervoor was hij zo’n twintig jaar werkzaam in diverse commerciële en leidinggevende functies en is geselecteerd op zijn organisatorische en internationale (commerciële) ervaring.

Wiessenberg moet voor groei zorgen en de marktpositie versterken. Forest heeft buitenlandse vestigingen in Amerika, China, Polen en Dubai. Hij is eveneens verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en expansie van Sunfolie-Techniek, dat begin 2018 werd overgenomen.

Begin vorig jaar werd bekend dat Willem-Jan Candel was toegetreden als algemeen directeur van ondervloeren specialist Unifloor, net als Forest ook vallend onder Bosgoed Holding, zodat Gerco Morsink als ceo volledige aandacht kon gaan geven aan de Forest Group.
Links

www.forestgroup.nl
www.sunfolietechniek.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, tegel, stoffering, egalisatie, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, groothandel, grossier, personalia, #unifloor, #forestgroup, #sunfolie

Gerelateerd nieuws
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden