Nieuwe collectie Piet Boon

Donderdag 11 april 2019

Dit jaar presenteert Studio Piet Boon voor de tweede keer een meubelcollectie in Milaan.
Nieuwe collectie Piet Boon
Nieuwe collectie Piet Boon Nieuwe collectie Piet Boon Nieuwe collectie Piet Boon

De gedurfde nieuwe designs; salontafel Kobe en sidetable Kai worden gekenmerkt door strakke lijnen en grote proporties. Hidde, uitbreiding van de Jane familie en outdoor noviteit, laat juist speelse rondingen zien. Toch vormt de collectie (foto 1) volgens Studio Piet Boon een harmonieus geheel.

 

De inspiratie voor Kobe (foto 2) is afkomstig uit sculpturale, brutalistische architectuur. De houten salontafel ontstond door een kubus diagonaal door te snijden en de twee delen te combineren. Kobe is groots en wordt gekenmerkt door strakke lijnen, het meubelstuk is beschikbaar in vier verschillende kleurcombinaties.

 

Kai (foto 3) lijkt qua uitstraling zeer op Kobe. De sidetable is echter een stuk kleiner. Het meubelstuk ontstond door het spelen met basisvormen en is leverbaar in cilinder- of kubusvorm. Er is de keuze uit vier kleurencombinaties. In het geval van Kai kan een bescheiden formaat toch een blijvende impressie achterlaten, aldus Piet Boon.

 

De designstudio maakt allang robuuste outdoormeubelen, maar nu is er de eerste lichte outdoorcollectie. Hidde (foto 4) is geïnspireerd door elegante eenvoud en de studio laat expres alle elementen en verbindingen zien. Om voor nog meer comfort te zorgen integreert Piet Boon een geweven zitvlak en rugleuning in het design.Links

www.pietboon.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, stoel, eetkamer, fauteuil, dressoir, milaan, woontrends, interieurtrends, winkel, presentatie, presenteren, #pietboon, #hidde, #Kobe, #Kai

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Spoga groeit door
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot vorige week af na drie succesvolle beursdagen met opnieuw groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden