Nieuwe boxsprings Haarhuis & Jansen

Donderdag 09 september 2021

Tijdens de Vakbeurs Slapen, 12-14 en 20-21 september in DWI, introduceert Haarhuis & Jansen een geheel nieuwe boxspringcollectie van het eigen merk, bestaande uit nieuwe bedden en matrassen: Het Body Adaptive System (BAS).
Nieuwe boxsprings Haarhuis & Jansen

De nieuwe bedden- en matrassenlijn is exclusief verkrijgbaar bij Haarhuis & Jansen. Alle producten worden in eigen beheer geproduceerd. Door contacten met fabrikanten in heel Europa kan het bedrijf producten laten vervaardigen onder eigen naam, met eigen ideeën en unieke eigenschappen.

 

Welk bed het beste past, is voor iedereen verschillend. Haarhuis & Jansen heeft daarvoor het Body Adaptive System (Bas) uitgevonden. Dit systeem is in de nieuwe beddenlijn geïntegreerd. Met één druk op de knop maakt Bas volgens Haarhuis & Jansen eenvoudig ergonomische aanpassingen aan het lichaam.

 

De innovatieve basis, met verstelbare schouder- en heupzone, en de variabele zones van de bedbodem zorgen voor ondersteuning van lendenwervels en vermindert druk op de schouders. Het gepatenteerde Perfect-matras heeft – in tegenstelling tot andere pocketveringmatrassen – een volledig drukvrije schouderzone. Het bedrijf zegt dat de slaapsystemen daarmee voor een optimale nachtrust zorgen.

 

Aanmelden voor de Najaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie), waaronder de Vakbeurs Slapen, in Nieuwegein kan hier.Links

www.haarhuisenjansenbedden.nl
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, de woonindustrie, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, najaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #vakbeursslapen, #haarhuisenjansen, #haarhuisenjansenbedden

Gerelateerd nieuws
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Recycling hoofdkussens en dekbedden
Ikea BelgiŽ test een project om dons- en verenvullingen te recycleren. Het initiatief past binnen de bredere duurzaamheidsstrategie van de woonwinkelketen.
lees verder
Kartonnen bed
Beter Bed en kartonspecialist Kartent introduceren het Paper Bed. Een kartonnen bed dat comfortabel en duurzaam slapen mogelijk maakt voor een toegankelijke prijs.
lees verder
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend
Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
lees verder
Swiss Sense koopt Deense keten
Het Nederlandse beddenspeciaalzaakketen Swiss Sense koopt de Deense collega DrÝmmeland en gaat daarmee internationaal uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden